Lukarna 17.02.2013 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Dorka - zupełnie o tym zapomniałam:bash::bash: Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 17.02.2013 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Znając złośliwość losu dobrze byłoby domofon też mieć w łazience Śnieg u nas pada co za paskudztwo jakieś bleeeeee:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.02.2013 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 W łazience to moja Najstarsza zażyczyła sobie radio;) ciekawe czy tatuś spełni marzenie bo w sumie byłoby fajnie leżec w wannie i słuchać czegoś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 17.02.2013 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Radio czy mp3? , bo w radiu to ja za bardzo nic ciekawego nie słyszę, a w przypadku reklam trzeba latać po kanałach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.02.2013 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Mi w sumie obojętnie co gra, więc i z radia bym się cieszyła;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 17.02.2013 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 cronin zdrówka dla córek życzę, mój młodszy też się dziś masakrycznie rozłożył, więc nic nie zrobione. Jakaś niemoc decyzyjna mnie ogarneła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 17.02.2013 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 U mnie Werka juz lepiej, energia ją roznosi, Gabrysia tak sobie. Zrobiłam syrop z cebuli i czosnku, dolewam im po cichaczu do picia. Ale jutro przedszkole odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.02.2013 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Nie wyczują?? Kurde moi jakieś tresowane nosy mają:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 17.02.2013 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 mają zatkane nosy bo katar a wlewam jakieś mikroskopijne ilości, łyżeczka na szklankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 17.02.2013 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 kurcze ale ten syrop to musi ze dwa dni stac nie? teraz juz za późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.02.2013 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Trochę puścić musi sok, nie? Babcia mnie zawsze takim faszerowała:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasiaMC 17.02.2013 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 A jaka satysfakcja, jak kupisz coś co się podoba, jest wygodne i tanie U mnie też cały księgozbiór Pratchetta nie tylko Świat Dysku, brakuje tylko Morta bo pożyczyłam i już do mnie nie wrócił Jak to sie dzieje ze przez zycie cale poznalam kilka osob ktore wiedzialy (gdzies sie obijało po glowie) kto to Pratchett, a tu nagle wyrasta las wielbicieli ?? Ja nie mam wszystkich. Ale powoli kompletuje. Jako dziecko pożyczalam od kuzyna i dopiero gdzies od 2002 kupuje regularnie nowo wychodzące książki. Ksiązki odebrane dzis, bedem czytać po nocach Mam i jeśli będzie to tylko przeziębienie to pójdą do niej, ale jeśli się niemiło rozwinie, babcia nie da rady z dwiema. Na szczęście ten tydzień chodzę na 13, więc będę z nimi przed południem a M od 17, 4 godziny babcia da radę. Ech Werka 7 dni pochodziła do przedszkola i znowu .... u nas tak zeszly rok byl. więcej w domu niz w przedszkolu Kuba pobyl. zdrowia W łazience to moja Najstarsza zażyczyła sobie radio;) ciekawe czy tatuś spełni marzenie bo w sumie byłoby fajnie leżec w wannie i słuchać czegoś... a nie taniej zwykle małe radio ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.02.2013 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Pewnie taniej i bez problemu;) Cronin gdzie u Ciebie mozna zobaczyc rzuty Twojego domu? Bo nie mogę znaleźć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 17.02.2013 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Hmmm one gdzieś były i to kilka razy wrzucane poszukam tutaj 21.11. http://forum.muratordom.pl/showthread.php?196015-Kostka-Ani-i-Marcina&p=5638168&highlight=rzuty#post5638168 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 18.02.2013 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 witam i dołączam do miłośników Pratchetta. nie mam za dużo cześci. ale mam w pracy kolegę, który ma wszystko, co warto przeczytać i chętnie wypożycza. podobają mi się te kostkowe lampki zewnętrzne. możesz zapodać, gdzie je znalazłaś. pozdrawiam. BasiaMC jak przed 2002 rokiem byłaś jeszcze dzieckiem, to ile Ty masz lat? czuję się jak staruszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 18.02.2013 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Ja też jakoś na żywo to tylko jedną osobę uwielbiającą Pratchetta znam, może to wstydliwe i nikt nie chce się w oczy przyznać? bo wiecie, płaska ziemia , słonie żółw no i ten Bagaż - same herezje Ja go uwielbiam za odwrócone o 236 stp. poczucie humoru, też miewam dziwaczne skojarzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasiaMC 18.02.2013 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 BasiaMC jak przed 2002 rokiem byłaś jeszcze dzieckiem, to ile Ty masz lat? czuję się jak staruszka. Yyy ee .. no ten tego.. nie tak mało wcale.. 27 Czytalam gdzies od 12 roku życia (taakk.. uwazam ze bylam wtedy dzieckiem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 18.02.2013 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 eee, no to już nastolatka byłaś. bo już myślałam, że tu jakieś nieletnie się budują. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 18.02.2013 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 A no to ok, ten wiek możemy Ci wybaczyć Syrop z czosnku i cebuli mam podgotowywany, więc do spożycia od razu, ale Werka ma na niego chyba uczulenie, więc odstawiłam. Sama go wypiję, bo mnie też bierze Kostkowe lampki są STĄD może są i gdzie indziej ale za leniwa jestem by szukać dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 18.02.2013 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 A no to ok, ten wiek możemy Ci wybaczyć chociaż tez z małym bólem;) dzięki za namiar na lampki. zapisałam ku pamięci, bo cena super. ciekawa jestem, jak świecą. ale to już zobaczę u Ciebie za jakiś czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts