Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kostka Ani i Marcina

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A jaka satysfakcja, jak kupisz coś co się podoba, jest wygodne i tanie :)

U mnie też cały księgozbiór Pratchetta nie tylko Świat Dysku, brakuje tylko Morta bo pożyczyłam i już do mnie nie wrócił :mad:

Jak to sie dzieje ze przez zycie cale poznalam kilka osob ktore wiedzialy (gdzies sie obijało po glowie) kto to Pratchett, a tu nagle wyrasta las wielbicieli ?? :)

Ja nie mam wszystkich. Ale powoli kompletuje. Jako dziecko pożyczalam od kuzyna i dopiero gdzies od 2002 kupuje regularnie nowo wychodzące książki.

Ksiązki odebrane dzis, bedem czytać po nocach :)

Mam i jeśli będzie to tylko przeziębienie to pójdą do niej, ale jeśli się niemiło rozwinie, babcia nie da rady z dwiema. Na szczęście ten tydzień chodzę na 13, więc będę z nimi przed południem a M od 17, 4 godziny babcia da radę. Ech Werka 7 dni pochodziła do przedszkola i znowu ....

u nas tak zeszly rok byl. więcej w domu niz w przedszkolu Kuba pobyl.

zdrowia :)

W łazience to moja Najstarsza zażyczyła sobie radio;) ciekawe czy tatuś spełni marzenie bo w sumie byłoby fajnie leżec w wannie i słuchać czegoś...

a nie taniej zwykle małe radio ?

witam i dołączam do miłośników Pratchetta.

nie mam za dużo cześci. ale mam w pracy kolegę, który ma wszystko, co warto przeczytać i chętnie wypożycza.

podobają mi się te kostkowe lampki zewnętrzne. możesz zapodać, gdzie je znalazłaś.

pozdrawiam.

BasiaMC jak przed 2002 rokiem byłaś jeszcze dzieckiem, to ile Ty masz lat? czuję się jak staruszka.:D

Ja też jakoś na żywo to tylko jedną osobę uwielbiającą Pratchetta znam, może to wstydliwe i nikt nie chce się w oczy przyznać? bo wiecie, płaska ziemia , słonie żółw no i ten Bagaż - same herezje :lol2: Ja go uwielbiam za odwrócone o 236 stp. poczucie humoru, też miewam dziwaczne skojarzenia :)

A no to ok, ten wiek możemy Ci wybaczyć :lol2:

Syrop z czosnku i cebuli mam podgotowywany, więc do spożycia od razu, ale Werka ma na niego chyba uczulenie, więc odstawiłam. Sama go wypiję, bo mnie też bierze :sick:

Kostkowe lampki są STĄD może są i gdzie indziej ale za leniwa jestem by szukać dalej.