malka 19.02.2013 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 och wiadomo, że jesteśmy oszczędne i patrzymy na cenę do czasu aż natkniemy się na przecudne fantastyczne bajeranckie buty/torebkę/perfumy (niepotrzebne skreślić) ja jazd w tym kierunku nie mam i nigdy nie miałam, cholera to takie niekobiece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasiaMC 19.02.2013 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 malka, taką lampę to sobie sama moge zrobić serio Ja jak przypuszczam, będę mieć początkowo w domu lampy "byle świeciły" o ile nie same żarowki I jakoś się tego specjalnie nie boję. Za to mam kompletnego fioła na punkcie stołów, a ze mam gdzie wstawić najbardziej udziwnione wersje, to pewnie gdybym miała kase - moglabym wydać na stół majątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.02.2013 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 malka, taką lampę to sobie sama moge zrobić serio Ja jak przypuszczam, będę mieć początkowo w domu lampy "byle świeciły" o ile nie same żarowki I jakoś się tego specjalnie nie boję. Za to mam kompletnego fioła na punkcie stołów, a ze mam gdzie wstawić najbardziej udziwnione wersje, to pewnie gdybym miała kase - moglabym wydać na stół majątek. ale nie wątpię, gdyż już rozgryzłam jak ją zrobić Jednak to,ze coś mi się podoba nie znaczy,że koniecznie muszę to mieć Tym bardziej,że są takie elementy wystroju, które bardzo determinują jego kierunek, a ja nie lubię być tak dosłowna. A drucini, to najlepszy dizajn lamp A co do fioła, to myślę, że w moim przypadku to może być.....sypialniane łóżko. Tu przy nieograniczonym budżecie mocno bym poszalała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 20.02.2013 02:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Dziewczyny ja to mam dopiero tanie lampy;) A jakie dizajnerskie http://img28.imageshack.us/img28/97/img0002ulh.jpg http://img688.imageshack.us/img688/2749/img0004jig.jpg Tu akurat w wersji świątecznej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.02.2013 02:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 teraz bombki na jajeczka zamienisz i będzie jak znalazł a pomysł z gałęzią zacny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 20.02.2013 03:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 A Wy to spać nie możecie? J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 20.02.2013 03:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 teraz bombki na jajeczka zamienisz i będzie jak znalazł a pomysł z gałęzią zacny Glupio bylo usiasc do Wigilii pod żarówką na drucie, to tak wyszło;) A Wy to spać nie możecie? J. U mnie ledwie wieczór U Ciebie chyba poranek;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 20.02.2013 03:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Wieczór? A to skąd Ty....? ... z... stamtąd? U mnie - fakt, poranek na całego. Wyjec modlitwę na wschód słońca odtrąbił już z minaretu dawno, ja już po śniadaniu, a teraz idę spać Insz'Allach! J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 20.02.2013 03:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Wieczór? A to skąd Ty....? ... z... stamtąd? U mnie - fakt, poranek na całego. Wyjec modlitwę na wschód słońca odtrąbił już z minaretu dawno, ja już po śniadaniu, a teraz idę spać Insz'Allach! J. Chwilowo stamtąd;) Wyjec z minaretu przebija koguta o poranku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 20.02.2013 03:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Czy ja wiem? Na tą skoroświtną modlitwę on wyje w sposób dość stonowany, z całą pewnością ciszej, niż zdrowy kogut potrafi, ale za to trwa to z dobre 20 minut. Poza tym wyjec wyje tak naprawdę na powitanie świtu (taki chyba jest sens tej modlitwy), a więc zaczyna jeszcze przed świtem, a kogut zdaje się, że pieje już rankiem. Na ogół przynajmniej, bo bywają wyjątki. Jeden taki wyjątek (kogut w sensie!) mieszkał sobie koło mojego starego mieszkania, potrafił piać noc w noc np. około 2:00 Dobra, naprawdę idę spać. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 20.02.2013 04:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 (edytowane) Czy ja wiem? Na tą skoroświtną modlitwę on wyje w sposób dość stonowany, z całą pewnością ciszej, niż zdrowy kogut potrafi, ale za to trwa to z dobre 20 minut. Poza tym wyjec wyje tak naprawdę na powitanie świtu (taki chyba jest sens tej modlitwy), a więc zaczyna jeszcze przed świtem, a kogut zdaje się, że pieje już rankiem. Na ogół przynajmniej, bo bywają wyjątki. Jeden taki wyjątek (kogut w sensie!) mieszkał sobie koło mojego starego mieszkania, potrafił piać noc w noc np. około 2:00 Dobra, naprawdę idę spać. J. Ciekawe te poranki W takim razie dobrej nocy życzę Edytowane 20 Lutego 2013 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.02.2013 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 U mnie już biją na poranną mszę, czyli znak,że czas spać. A na marginesie, msza o 6 rano toż to oni boga w sercu nie mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 20.02.2013 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 U mnie już biją na poranną mszę, czyli znak,że czas spać. A na marginesie, msza o 6 rano toż to oni boga w sercu nie mają Ja się czasami zastanawiam jak Ty funkcjonujesz siedząc tak po nocach. Syna do szkoły wyprawiasz a potem do łózka czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 20.02.2013 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Czy Wy wszyscy oszaleliście?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 20.02.2013 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Czy Wy wszyscy oszaleliście?? Ale, że co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.02.2013 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Aniu znalazłaś lampę, która u mnie wisi w formie plafonu - to moje ciastko z dziurka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 20.02.2013 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 dzień dobry. po nocy gadają, a teraz śpią? przecież to nie weekend. a lampa bardzo ładna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 20.02.2013 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 A u mnie poranek o normalnej porze Witam się z Państwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 20.02.2013 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 .... a to i ja sie wetnę w pogawędkę U nas z kasą z racji pewnych przygód developerskich było inaczej niż sobie zaplanowaliśy. Zatem i przeprowadzka opóżniła się o rok. I choć byłam zła to jednak nie ma tego złego - bo primo otrzeżwiałam z pomysłami na wnętrze, secundo - zagospodarowaliśmy ogród, co po przeprowadzce w maju okazało się być świetnym posunieciem. Potem przyszedł czas zakupów. I jak już się zabujałam bez pamięci w kolorze białym to zaczęłam odwiedzać sklepy z mebelkami w kolorze white i zaczęłam oczywiście gdzie?? ano w domotece. I wyszłam chora, bo sie okazało, że kuchni miec nie bede, sofy miec nie bede, łazienki miec nie bede... jedyne co mogłabym miec to.... jako taki lichy stół. .. ale bez krzeseł Zatem pooglądałam co mi się podoba i zmieniłam sklepy jestem dzięki temu zdrowa, szczęśliwa i umeblowana A najweselej wyszło z sofą własnie. Strasznie mi się spodobała sofa ze sklepu Bizzarto, z głębokimi siedziskami i regulowanymi wysokimi zagłówkami, ale w tym wymiarze co mi trzeba (2,3 x 3,8m+ szezlong) zakrzyknięto jedyne 10 tys w najtańszym obiciu. Więc poszłam do innego mega sklepu - allegro. I wyhaczyłam z transpotem za 4 . I mam. I to wraz z funkcją spania i schowkiem na pierdoły. Ale przyznam, ze do demoteki czasem zachodze - głównie popatrzeć na nowe trendy. I czasem nawet zaszaleje z jakimś drobiazgiem np wczoraj za całe 69 zł kupiłam przycisk do papieru. Bo mi się napis spodobał no czyste szaleństwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 20.02.2013 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 jak czytam te disajnerskie zwierzenia, to się zastanawiam, dlaczego ja nie mam takich dylematów. i właśnie wpadłam na odpowiedź: przecież mieszkam na ciężkim zadupiu i nie ma tu żadnych saloonów, galerii i innych jaskiń rozpusty. to gdzie miałabym zobaczyć coś za kilka tys? za taką kwotę mogłabym pewnie wykupić cały lokalny spożywczak. jak już zacznę kiedyś się urządzać, to najprawdopodobniej większość zakupów będzie z allegro. ale nie ukrywam, że czytając i oglądając fm, apetyt mi trochę rośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts