Lukarna 22.02.2013 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Ej to dlaczego u mnie na papę od razu styro poszedł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 22.02.2013 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 bo tak ma być, chudziak-grunt-papa-styro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.02.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 ufno dobra to kto ma tą pape popsuć? ci ci styro kładą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 22.02.2013 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 każdy paprok który po niej łazi i narzędzia na nią zrzuca na szczęście ona nie taka delikatna a heniutki w szpilkach nie chodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 22.02.2013 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Ej co Wy tu opowiadacie, ja zakupilam jakiś używany niemiecki noname na bazarze za kwotę 70 zł i ciągnie lepiej, jak karher z wypożyczalni już go zresztą obiecałam oddać innej forumowiczce jak skończę u siebie. Zakup roku dosłownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 22.02.2013 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Moorela napisz coś więcej o nim. O odkurzaczu oczywiście. Jaka moc, może nazwa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 22.02.2013 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 ja bym chętnie nabyła używkę na bazarze, tyle że nie mam takowego pod nosem, a na allegro ceny za używki powyżej stówki plus przesyłka, chyba kupię w praktikerze nowy za 159 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 22.02.2013 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 cronin te Twoje heniutki to już u nas ulubione określenie i wciąż nas bawią do łez :D:D dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 23.02.2013 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 powiedziałabym, że oddaje istotę problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domanki 27.02.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 ostatnio usiłowałam moim domowym odkurzyć beton. Ooooj biedny był, dusił się i zapychał. Następnym razem jak naświnili panowie, byłam już sprytniejsza, oświadczyłam, że to oni mają odkurzyć. I ... odkurzyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 27.02.2013 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 No widzisz, jaką masz zdolność przekonywania Myśmy jednak kupili nowy przemysłowy w praktikerze, mam nadzieję, że da radę obskoczyć 1 budowę , domowego mi szkoda, ma nam jeszcze posłużyć ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 27.02.2013 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 jakieś nowinki budowlane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 27.02.2013 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Domowym takich rzeczy nie odkurzaj, zarżniesz go. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 27.02.2013 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Dno i masakra - tak ogólnieA w szczegółach:w poniedziałek przyjeżdża styropian i dodatki, będziemy przerzucać 300 paczek styro i 120 worków kleju juuuuhuuu parapety zapłacone tez w przyszłym tygodniu powinny dojechaćociepleniowiec zapowiedział się na połowę marca, bo chce skończyć przed świętami (bez tynków)właśnie skończyłam wstępną obróbkę elektryki: ponanosiłam na planie punkty świetlne, kontakty, włączniki, Wyszło tego 110 szt. - ile może wyjść robocizna? bo kable to niedużo ale reszta materiałów to nie mam pojęcia. Nie tknęłam instalacji tv, telefonu, alarmu, komputera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 28.02.2013 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Mam gniazdka do netu i jak do tej pory wyrzucone pieniądze - jestem w tz białej dziurze, jeśli chodzi o net radiowy, o TPSie mogę zapomnieć (sąsiadka obok miała z nimi umowę, musiała zrezygnować bo wyprowadziła się ale zaproponowała by przenieśli telefon 50 m dalej - nie ma zgody) miał być net po światłowodach - opracowali całą sieć, potem tepsa zdechła, orange podobno to przejął ale jakoś bez efektów. Summa summarum i tak jadę na patyczku i po co gniazdka zakładałam (mam ze 3) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 28.02.2013 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 "patyczek" też możesz rozmnożyć na te gniazdka i jeszcze wifi do kompletu Takie coś jest potrzebne: http://www.skapiec.pl/site/cat/45/comp/860794 I do kompletu wgrane do urządzenia oprogramowanie: http://eko.one.pl/?p=openwrt-wr1043nd Wygląda skomplikowanie, ale bez problemu jest do ogarnięcia przez średnio zorientowaną w komputerach i okolicach osobę. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasiaMC 28.02.2013 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Odnośnie cen za elektryke, nasz bierze 25pln/punkt (podłaczenie potem włącznikow ostatecznych/gniazdek osobno chyba 5pln) plus za skrzynke osobno. I takie mniej wiecej ceny w łodzkiem są, nie wiem jak u Was ale raczej nie powinno byc róznicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 28.02.2013 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 to by mnie cieszyło, bo kable nie są zdaje sie dużym kosztem , większym problemem jest rozdzielnia i zabezpieczenia no i końcowe pstryczki i gniazdka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 28.02.2013 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Odnośnie cen za elektryke, nasz bierze 25pln/punkt (podłaczenie potem włącznikow ostatecznych/gniazdek osobno chyba 5pln) plus za skrzynke osobno. I takie mniej wiecej ceny w łodzkiem są, nie wiem jak u Was ale raczej nie powinno byc róznicy Cholercia - jak szukałam elektryka to żaden nie zszedł poniżej 50 zł za punkt + rozdzielnia oczywiście osobno. Ale to był jeden tak to wszyscy wołali 55 zł. No i ten za 50 zł spierniczył z budowy... roboty się przestraszył . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 28.02.2013 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Ala proszę Cię Ty już mnie nie dołuj, ja jeszcze nie rozmawiałam z nikim.Czy jest jakiś podręcznik pt, Elektryka dla wstecznie zaawansowanych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts