cronin 28.02.2013 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 mam projekt podłogówki (może niezbyt szczegółowy, jeśli idzie o sterowanie), problem w tym że on jest ful wypas, a ja mam wątpliwość czy to wszystko jest potrzebne, jeśli mam samą podłogówkę bez grzejników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 28.02.2013 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Ja wiedziałam, że ten dzień nadejdzie i trafię w końcu na coś co BARDZO mi się podoba i CHCĘ to mieć, tylko że oczywiście będzie ździebko za drogie. Tylko do głowy mi nie przyszło że to będą włączniki do światła http://www.zapalswiatlo.com/7845-thickbox/emc-govena-wlacznik-podwojny-klawiszowy.jpg http://images.okazje.info.pl/p/dom-i-ogrod/6098/emc-govena-wlacznik-pojedynczy-klawiszowy.jpg http://elektrodo.pl/images/emc/govena/metrtvsat.jpg http://elektrodo.pl/images/emc/govena/metz2et2s.jpg http://elektrodo.pl/makethumb.php?pic=images/metal_5.jpg&w=300&sq=Y idę się policzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 28.02.2013 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Jutro nowa promocja w Castoramie-taka mała dygresja;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 28.02.2013 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Cronin, śliczne są te wyłączniki. Mam tylko małą zagwozdkę, czy aby nie jest to ten typ na którym widać wszelkie odbite paluchy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 28.02.2013 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 szczotkowana stal - chyba nie, zresztą nieważne, miłość od pierwszego spojrzenia teraz muszę tak ograniczyć elektrykę żeby się zmieścić w jakiejś rozsądnej kwocie zresztą szczerze mówiąc, AŻ takie drogie nie są: włącznik pojedynczy - 40 zł, podwójny - 50 zł, gniazdko pojedyncze - 40 zł, podwójne 80 zł a no i okna będą w kolorze szczotkowane aluminium - jak mogę wziąć inne włączniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 28.02.2013 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Gniazdko podwójne 80 zł.... Dla mnie kosmicznie drogie Policzyłaś ile wyjdzie za wszystkie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 28.02.2013 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 no wiesz jeśli ograniczę liczbę gniazdek o 75% to akurat zmieszczę się w budżecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 28.02.2013 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 widać, wrrrrrrrrrr mam taką lodówkę! Aniu, kiedy masz montaż okien, otrzymałam ofertę na tym samym profilu z Warki http://www.fabrykaokien.com.pl/okna/okna-z-pcw-pvc/. Przypadkiem znali moją ekipę i jeszcze w czasie papowania dachu zrobili obmiar. Poczekam, co powiesz na te okienka pozdrawiam cieplutko. Cronin, śliczne są te wyłączniki. Mam tylko małą zagwozdkę, czy aby nie jest to ten typ na którym widać wszelkie odbite paluchy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 01.03.2013 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 He he, o 75 procent mówisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.03.2013 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Cronin preferuje łączenie kabelków;) ps. wczoraj płaciłam za wyposażenie skrzynki - 800zł to wg projektu było, do tego dojdzie parę złotych za dodatkowe jakieś co mi panowie obwody porobili. Ale to później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 01.03.2013 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Śliczne pstryczki i jak dla mnie, zabójczo drogie. Ale śliczne Kupuj na raty - trochę włączników, trochę zwierania kabelków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 01.03.2013 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 U nas rozdzielacz/kolektor do podłóogówki to wyszły groszowe sprawy, ale wykonanie hand made no cena zacna ale jak tak bardzo Ci się podobają to nie ma wyjścia ja jakoś nie przywiązuje większej wagi do nich, mają być białe i kanciate tyle spodobały mi się ospel impresja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 01.03.2013 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Kup te ładne do reprezentacyjnych pomieszczeń, resztę uzupełnij najtańszym badziewiem z promocji w Biedronce, suma summarum z budżetem wyjdziesz na to samo, a z czasem, jak badziewie zacznie się sypać, będziesz sukcesywnie podmieniać J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 01.03.2013 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 widać, wrrrrrrrrrr mam taką lodówkę! Aniu, kiedy masz montaż okien, otrzymałam ofertę na tym samym profilu z Warki http://www.fabrykaokien.com.pl/okna/okna-z-pcw-pvc/. Przypadkiem znali moją ekipę i jeszcze w czasie papowania dachu zrobili obmiar. Poczekam, co powiesz na te okienka pozdrawiam cieplutko. Grażka, paluchy mnie nie zniechęcają . Co do okien, mam nadzieję na montaż w drugiej połowie marca - zależy od temperatur Na tej stronce jak spojrzysz wersja Si82 trzyszybowa kolor aluminium, to moje okienka He he, o 75 procent mówisz Już nad tym pracuję Cronin preferuje łączenie kabelków;) ps. wczoraj płaciłam za wyposażenie skrzynki - 800zł to wg projektu było, do tego dojdzie parę złotych za dodatkowe jakieś co mi panowie obwody porobili. Ale to później. Luka a ile masz obwodów? Śliczne pstryczki i jak dla mnie, zabójczo drogie. Ale śliczne Kupuj na raty - trochę włączników, trochę zwierania kabelków Oj tam oj tam, tylko czterokrotnie droższe od normalnych U nas rozdzielacz/kolektor do podłóogówki to wyszły groszowe sprawy, ale wykonanie hand made no cena zacna ale jak tak bardzo Ci się podobają to nie ma wyjścia ja jakoś nie przywiązuje większej wagi do nich, mają być białe i kanciate tyle spodobały mi się ospel impresja Ja też nie przywiązywałam wagi, miały być białe i kanciaste. Ale ujrzałam i sie zakochałam na szczęście mam kilka miesięcy na kupno, liczę na to, że jak się prześpię kilka razy z ta miłością to może mi przejdzie. A jak nie, to kupię Kup te ładne do reprezentacyjnych pomieszczeń, resztę uzupełnij najtańszym badziewiem z promocji w Biedronce, suma summarum z budżetem wyjdziesz na to samo, a z czasem, jak badziewie zacznie się sypać, będziesz sukcesywnie podmieniać J. Tak już przeliczyłam,niewiele mniej wyszło ale zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 01.03.2013 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 aa dodam tylko , że M nie podziela mojej miłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 01.03.2013 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Ooo widzę, że okna z Warki - to tak jak ja. Tylko ja drewniane . Cronin takich własnie pstryczków szukałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 01.03.2013 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Tak już przeliczyłam,niewiele mniej wyszło ale zawsze Ale wiesz.... pisząc o reprezentacyjnych pomieszczeniach miałem na myśli hol i korytarz i może co najwyżej jeszcze kuchnię, jeśli otwarta, a nie wszystko prócz strychu i piwnicy J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 01.03.2013 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 eee, no ja odliczyłam kotłownię i spiżarnię, no i całą górę, bo jej na razie nie ruszamy. I tak myślę że mogę oszczędzić na większości gniazdek, w końcu pętają się przy podłodze i ich nie widać. Zrobię te w kuchni bo są na widoku i te widoczne w salonie, reszta po taniości do późniejszej wymiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 01.03.2013 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Ooo widzę, że okna z Warki - to tak jak ja. Tylko ja drewniane . Cronin takich własnie pstryczków szukałam. Czyż nie są słodkie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.03.2013 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 (edytowane) Obwodów mam nie wiem ile ale zerknę do projektu i sprawdzę edit: projektu nie mam ale ma fakturę a na niej 23 szt - w tym 4 różnicówki o ile dobrze odczytuję... tzn że mam 19 obwodów? czy źle kombinuję? Edytowane 1 Marca 2013 przez Lukarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts