Jarek.P 08.03.2013 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 I mam taki przykładany na czoło, który z kolei zawyża zawsze jest powyżej 39. Spróbuj go nie przykładać, tylko zmierzyć tak z centymetrowej odległości. Jeśli to taki termometr jak myślę, to powinno być lepiej. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 08.03.2013 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 No ja mam właśnie w takim stylu, tylko noname, i jest do kitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 08.03.2013 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Ten do czoła to nie elektroniczny tylko taka folijka z podziałką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 08.03.2013 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Ale materiałów już tak nie zamówisz, chyba że jakieś pierdółki, albo płatne przy odbiorze albo zaliczka (najlepiej oczywiście całość w przedpłacie) Do tej pory materiały płaciłam tylko przy odbiorze, i szczerze mówiąc, uważałam to za standard. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 08.03.2013 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 nie, jeżeli towar jedzie bezpośrednio z fabryki, a kupiłaś go od dystrybutora, przykładowo styropian. Poza tym nie każdy chce żeby płacić kilkanaście tysięcy kierowcy (kierowca też może nie chcieć przewozić takiej gotówki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 08.03.2013 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Cronin ja z termometrami mam to samo. Teraz byłam chora a termometry i do czoła i do uszu więcej jak 34,5 - 36 stopni mi nie pokazały ( a moja temperatura dochodziła do 39). Kiedyś dostałam gratisa za punkty termometr elektroniczny ale pod pachę i ten mi dobrze zmierzył. http://img818.imageshack.us/img818/769/27a61aa48a694f74bfb3758.png I tego Ci polecam . A co do rtęciowych - można kupić coś podobnego, tylko rtęć zastąpili czymś innym. A termometru rtęciowego ani ja ani moje dzieciaki nie potrafimy utrzymać pod pachami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 09.03.2013 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Ala taki to by mi dzieciaki zaraz zaanektowały, musiałabym z 10 mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 09.03.2013 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 leży 10 cm białego g.. eeee puchu i dalej sypie a od poniedziałku miał chodzić ociepleniowiec, ciekawe czy da radę za tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 09.03.2013 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Z innej beczki, możecie polecić jakiś DZIAŁAJĄCY termometr? bo odkąd zlikwidowali rtęciowe to porażka jakaś. Aniu, ja jeszcze kilka miesięcy temu kupiłam tradycyjny rtęciowy termometr w aptece. Można je kupić pod nazwą "termometr lekarski" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.03.2013 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 hejka, u nas jest klasyczny termomentr tylko rtęć zastąpiono jakimś tam alkoholem mam elektroniczny Philipsa i nim mierze tak na szybko. A jak chce miec dokładniej to właśnie tym alkoholowym. Słysze, że plany masz ambitnie napiete. Oczywiście zaciskam kciuki za powodzenie całej akcji a zima ma wrócić ponoć na tydzień z kawałkiem i ponoć do -15'C :o szaleństwo normalnie. Zwłaszcza, że ja już poczułam zapach wiosny, zakupiłam do domciu tulipanów i wyczekiwałam swoich w ogródeczku. A teraz... wracać do kurtek puchówek??? brrr:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 09.03.2013 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Ja już bym kupiła nawet ten na podczerwień przykładany do czoła (ten co wygląda jak radar ), ale chcę mieć pewność że to działa, a nie stówka w błoto. Patrzę za okno i płakać mi się chce normalnie, a jak sobie przypomnę te wszystkie prognozy z jesieni , że zima będzie krótka i łagodna to mi się nóż w kieszeni otwiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.03.2013 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 ... e ja wiedziałam, że zima bedzie długa Jak jesienią jeżdziłam na jazdy konne to mi trener mówił, ze konie porastają zimową sierściuchą i że jest ona grubsza niż w ub roku. MOżna się oczywiście śmiać że skąd niby konie wiedzą :D ale ... wiedziały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.03.2013 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 niedawno byłam w szpitalu i takim termometrem przystawianym do czoła mierzono temp - bez dotykania, z niedużej odległości (pacjent w łóżku - pielęgniarka wyciąga rękę do czoła) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 09.03.2013 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 No kot u mojej mamy je za czterech..... ale on zawsze tak ma Gosia no właśnie tylko czy każdy taki termometr jest dobry, trzeba było podejrzeć markę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 09.03.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Ja zakupilam taki termometr, wkurzylam się bo poprzednie trzy żyły swoim życiem temperaturowym i po powrocieze szpitala zakupilam,był droższy, ale jest super, już 3 lata go mamy, strzela sie nim w czoło jak z pistoletu, pomiar trwa 2 sekundy, przydatne zwłaszcza w nocy przy dzieciakach. Wklejam jeszcze zdjęcie mojego super odkurzacza z bazaru za 70zl;) co to o nim kiedyś rozmawiałysmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 10.03.2013 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 (edytowane) Aniu, kiedy planujecie wstawić te docelowe drzwi wejściowe, jeszcze przed tynkami, czy już po, kiedy będziecie mieć pewność że ekipy ich nie zniszczą? Okna planowaliśmy wstawiać przełom marca/kwietnia, pogoda wskazuje, że będzie to kwiecień (w końcu mieszkamy w krainie zimna ) i zastanawiam się, czy zamawiać już drzwi, czy mogę się jeszcze wstrzymać Edytowane 10 Marca 2013 przez Dzustaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 10.03.2013 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Drzwi chcę wstawić podczas ocieplenia, jak będą kończyć, tak żeby mi je obrobili od razu. Podejrzewam że będą w tym tygodniu, więc będę musiała wstrzymać montaż. Oby ociepleniowiec wszedł za tydzień. Dowiedz się ile będziesz na nie czekać, ja mam proste do bólu więc tydzień, ale może być i miesiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 10.03.2013 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Dziękuję za odpowiedź. Jeśli chodzi o odkurzacz, w LM, jest teraz w promocji WD 3.200 KÄRCHER http://www.leroymerlin.pl/warsztat/urzadzenia-warsztatowe/odkurzacze/odkurzacz-wd-3-200-kaercher,p140488,l879.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 11.03.2013 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Dziękuję za odpowiedź. Jeśli chodzi o odkurzacz, w LM, jest teraz w promocji WD 3.200 KÄRCHER http://www.leroymerlin.pl/warsztat/urzadzenia-warsztatowe/odkurzacze/odkurzacz-wd-3-200-kaercher,p140488,l879.html Cena chyba dobra..ale przed promocją gazetkową kosztowal u nich 201 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 11.03.2013 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Ja na szczęście ten zakup mam już z głowy wzięłam jakiegoś w praktikerze za 159. Tylko że nie miałam okazji odpalić. ps. uwielbiam te pseudopromocje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts