tomek6401 02.02.2012 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 WitamMam pytanie związane z działaniem pompy która jest przy podłogówce, bo już się pogubiłem .Posiadam sterownik st 40 na tym sterowniku jest funkcja załączenia pompy min i max ,więc ustawiłem min 20 st, max 35 st, czujnik zamontowałem na zasilaniu z tego co zauważyłem pompka chodzi do max czyli 35st. a później się wyłącza ,zasilanie steruję zaworem 3D i teraz nie wiem jaką temperaturę wody ustawić na zasilaniu tzn.takiej aby pompka cały czas chodziła , czy może na granicy max, aby raz chodziła a raz za czas się wyłączała ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzolek 02.02.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Jak ja bym miał taką funkcję w swoim sterowniku to bym ustawił min 28 max 32 ewentualnie 28-35, ale popróbuj czy to się u Ciebie sprawdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts