megapol_mg 02.02.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Witam . Mam do was pytanko , buduję dom mieszkalny w 2012 roku , od frontu działki będę robił wjazdi myślę czy odrazu kopać rów akurat sąsiada z boku jest niedurzy rów melioracyjny wzdłóż jego działki tak więc bym połączył . Ogólnie prawie każdy tak ma w okolicy przed działką . Teren u mnie jest gliniasty . Działkę mam podniesioną w stosunku do sąsiadów . Czy jest sens takie coś załatwiać , czy to odwodni działkę , ??? Wdzięczny byłbym za sugestie POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jastrząb 03.02.2012 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Działkę mam podniesioną w stosunku do sąsiadów . Czy jest sens takie coś załatwiać , czy to odwodni działkę , ??? Wdzięczny byłbym za sugestie POZDRAWIAMSkoro sie podniosles z terenem powyzej sasiadow, to po co przeplacac za row. Woda od Ciebie splynie sobie do sasiadow i problem z glowy (Twojej). Niech sie inni martwia. marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urgot 04.02.2012 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Warto, jak są w okolicy to czemuś służą czyt. odpływ wód roztopowych, deszczowych itp. No i przepust pod wjazdem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemek5 06.02.2012 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Skoro sie podniosles z terenem powyzej sasiadow, to po co przeplacac za row. Woda od Ciebie splynie sobie do sasiadow i problem z glowy (Twojej). Niech sie inni martwia. marcin super to niezgodne z Prawem wodnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts