Redakcja 22.03.2004 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Użytkowników tego Forum łączy nić sympatii i życzliwości na trudnym poletku budowania własnego domu. Nie pozwólmy, by ta wartość została zniszczona przez gości, którzy zamiast spierać się na poglądy, atakują rozmówcę. Takie bardzo drastyczne przypadki zdarzyły się ostatnio na Forum. Broniąc dobra ogółu, ustanowiliśmy możliwość pisania i odpowiadania tylko dla ZAREJESTROWANYCH.Pozdrawiamy z nadzieją na zrozumienie Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 22.03.2004 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Popieram! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alice 22.03.2004 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Ja również Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 22.03.2004 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 krok w dobrym kierunku rejestracja niewiele kosztuje czasu.... Ja poszedłbym za ciosem i mimo wszystko wyznaczył jeszcze z dwóch trzech moderatorów wśród forumowiczów. W końcu jaki problem się zarejestrować i nadal psuc krew innym ? Wybierani juz byli forumowicze w róznych kategoriach to mozy by wspónie wybrac 2-3 osoby, które według reszty mogłyby pomóc w administrowaniu forum ? Ich praca nie polegałaby jedynie na ściganiu byłych anonimów ale przede wszystkim na porzadkowaniu postów i wątków oraz ich przesuwaniu. To musiałyby byc przede wszystkim osoby które mają trochę więcej czasu niz inne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.03.2004 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 No i konieczność opów na czacie.To tam następuje eskalacja rynsztoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mis Uszatek1719499023 22.03.2004 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Faktycznie, ostatnio nie jest tu zbyt miło Nie znam się na komputerach, ale -gdyby konieczność logowania nie zapobiegła tym wszystkim niesmacznościom - czy można by potem wprowadzić stopniowanie uprawnień użytkowników. Nowi - skromniej, starzy - szerzej. Bardzo bym chciał, żeby wrócili starzy forumowicze, och, jak bardzo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość weyn_rob 22.03.2004 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 No i konieczność opów na czacie. To tam następuje eskalacja rynsztoku. Opal dałaś wczoraj na czacie popis tego rynsztoku. Nie znałem cie od tej strony. A straszenie mnie zbanowaniem przez red Paplińskiego to chwyt czystko komunistyczny. Twoje wysiłki jak widzisz na niewiele sie zdały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 22.03.2004 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Witam, Popieram postulaty Dobrzykowice. Podobnie jak Mis Uszatek mam poczucie pustki i braku starych forumowiczow, niedosytu ich rad i wsparcia Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.03.2004 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Tak,tak. Spokojnie.Oddychaj głęboko i nie zapomnij wziąć lekarstw. to było oczywiście do..wiadomo kogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość weyn_rob 22.03.2004 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Tak,tak. Spokojnie.Oddychaj głęboko i nie zapomnij wziąć lekarstw. to było oczywiście do..wiadomo kogo. a ty zapisz sie do psychiatry -tylko dobrego bo masz straszne problemy z psychiką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowaczka 22.03.2004 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Dlaczego na forum "trzeba" sobie dogryzać? przecież większość jest tu po to,żeby skorzystać z rad i pomocy innych. Więc chyba dobrym wyjściem będzie obowiązkowa rejestracja,choć jak widoć powyżej nie uchrania to od złośliwości niektórych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 22.03.2004 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Absolutnie popieram decyzję Redakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.03.2004 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Są niestety forumowicze(?), na szczęście nieliczni, do których słowo nie trafia. Szkoda, że przez internet nie można oduczać chamstwa przy pomocy grubej lagi. To by chyba pomogło. Niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 22.03.2004 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 co prawda jestem tu nowa , nie mnie głos zabierać, ale CAŁKOWICIE POPIERAM DECYZJĘ REDAKCJI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.03.2004 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Weyn-rob Twoje słownictwo pozostawia sporo do życzenia. Zostawiam więc Twoja odzywkę bez komentarza. Szkoda mi czasu.Pamiętaj nie musisz tu być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość weyn_rob 22.03.2004 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Weyn-rob Twoje słownictwo pozostawia sporo do życzenia. Zostawiam więc Twoja odzywkę bez komentarza. Szkoda mi czasu. Pamiętaj nie musisz tu być. Ale mam do tego prawo!!! Czemu wy chcecie decydować o moim życiu?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 22.03.2004 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Bardzo bym chciał, żeby wrócili starzy forumowicze, och, jak bardzo....Zbudowali swoje domy i forum już im niepotrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 22.03.2004 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Weyn-rob Twoje słownictwo pozostawia sporo do życzenia. Zostawiam więc Twoja odzywkę bez komentarza. Szkoda mi czasu. Pamiętaj nie musisz tu być. Ale mam do tego prawo!!! Czemu wy chcecie decydować o moim życiu?????? Ty jednak jestes jakiś niedowartościowany Nikt nie chce decydować o twoim życiu, tylko o swoim, bo twoja obecność bywa momentami uciążliwa. Nawet, jeśli masz rację, to argumentujesz to w sposób nie do przyjęcia w cywilizowanym świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pwm 23.03.2004 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Kiedyś wypowiedzi anonimowych się ignorowało, myślę że można "poszeżyć" to grono i może będzie moim zdaniem po niepotrzebnej wymianie "wyrażeń". Wiem że to będzie trudne, jesteśmy tylko ludźmi i emocje czasem poniosą ale chyba warto spróbować. Pozdrawiwm wiosennie wszystkich Forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość weyn_rob 23.03.2004 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Weyn-rob Twoje słownictwo pozostawia sporo do życzenia. Zostawiam więc Twoja odzywkę bez komentarza. Szkoda mi czasu. Pamiętaj nie musisz tu być. Ale mam do tego prawo!!! Czemu wy chcecie decydować o moim życiu?????? Ty jednak jestes jakiś niedowartościowany Nikt nie chce decydować o twoim życiu, tylko o swoim, bo twoja obecność bywa momentami uciążliwa. Nawet, jeśli masz rację, to argumentujesz to w sposób nie do przyjęcia w cywilizowanym świecie Uciążliwych sytuacji w życiu jest bardzo dużo i musimy jakoś sie do tego dostosować.Co nazywasz cywilizowanym światem????? Sytuację w Polsce??Przecież my jesteśmy narodem debili a nie ludźmi cywilizowanymi.Rozejrzyj sie wokół siebie a może dostrzeżesz to o czym piszę. A jeśli mam racje w tym co piszę to argumentacja tego staje sie mniej ważna. Pozdrawiam serdecznie weynrob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts