Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Forum dla wszystkich, pisanie - dla zarejestrowanych

Redakcja

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Co przemawia za koniecznością logowania? Forum "Muratora" nie jest bezpańską grupą dyskusyjną. Forum związane jest z pismem, któremu zawsze zależało na przydatności i merytorycznym podejściu do tematu. Dbamy więc, by i Forum "Muratora" pozostało miejscem przyjaznym, gdzie użytkownicy znajdą i radę, i komfort spierania się na poglądy, a nie będą atakowani i obrażani. Konieczność logowania nie ogranicza dostępu do dobrodziejstw tego Forum! Logowanie jest niczym innym jak akceptacją panujących tu reguł. Pozdrawiamy

Redakcja

Gość weyn_rob
Co przemawia za koniecznością logowania? Forum "Muratora" nie jest bezpańską grupą dyskusyjną. Forum związane jest z pismem, któremu zawsze zależało na przydatności i merytorycznym podejściu do tematu. Dbamy więc, by i Forum "Muratora" pozostało miejscem przyjaznym, gdzie użytkownicy znajdą i radę, i komfort spierania się na poglądy, a nie będą atakowani i obrażani. Konieczność logowania nie ogranicza dostępu do dobrodziejstw tego Forum! Logowanie jest niczym innym jak akceptacją panujących tu reguł. Pozdrawiamy

Redakcja

Czy moje podejście do tematu nie jest merytoryczne???A może dla niektórych aż nadto??

Na razie to takich ataków na mnie i obrażania mojej osoby forum to nigdy nie widziało----co pan na to panie Papliński????Proszę coś z tym zrobić!!!!

A może wyznaje pan metodę Kalego???że jak ja coś to mi bana ale jak na mnie ktoś to cacy!!!!Co to ma znaczyć??

Uciążliwych sytuacji w życiu jest bardzo dużo i musimy jakoś sie do tego dostosować
Nie musimy. Niektóre mozna wylkuczyć

Co nazywasz cywilizowanym światem?????

Sytuację w Polsce??Przecież my jesteśmy narodem debili a nie ludźmi cywilizowanymi.Rozejrzyj sie wokół siebie a może dostrzeżesz to o czym piszę. A jeśli mam racje w tym co piszę to argumentacja tego staje sie mniej ważna

Nie jesteśmy. Ja nie jestem. I znam wiele osób, które tez nie są. A, jeżeli wokół ciebie są sami debile, tylko ci współczuć, że obracasz się w takim towarzystwie. Chyba, że jest to twój świadomy wybór, to wtedy co innego.

Samo posiadanie racji, to nie wszystko. Trzeba ją jeszcze tak wyartykułować, żeby została dostrzeżona i przyjęta przez innych, czego ty nie potrafisz.

Ewuniu, szkoda słów i klawiatury.

Lepiej takich "gości" nie dostrzegać i nie reagować na ich zaczepki.

Znudzą się brakiem zainteresowania swoja osobą i może znikną.

Przecież my jesteśmy narodem debili a nie ludźmi cywilizowanymi.

Hmmm, ma chłopak trochę racji...

Tę naszą przykrą cechę narodową dostrzegli już przed nim m.in. wielcy twórcy (Witkacy, Kochanowski [...nową przypowieść Polak sobie kupi, że i przed szkodą i po szkodzie jednakowo głupi] Ale oprócz posiadania racji trzeba ją sprytnie i umiejętnie do pustych głów przelać. Czyli w tym wypadku grzecznie i cierpliwie...

Wiesz weyn_rob jaka jest wśród ludzi ignorancja dla mojego fachu, ile ja się natłumaczę, naklaruję. A i tak nie wierzą.... Mimo wszystko mówię Ci: tylko pozytywizm, praca u podstaw może przynieść rezultaty. Powinieneś się cieszyć, że wiesz więcej niż inni, a się żołądkujesz. Od tego jest stary indiański zamykający czczą dyskusję zwrot "powiedziałem, Howgh!", żeby nie bić piany bez sensu. Chłopie, bądź Indianin, a nie Polak!

Weynrob

Czy ty uwazasz, że jak sie wyrażasz 'niepolitycznie' to jestes gość? Cała sztuka umiec przekonać w kulturalny sposób. Rynsztokowy język niech pozostanie w rynsztoku. Chyba, że twoje słownictwo jest tak bardzo ubogie. Forum muratora nie jest bandą zapijaczonych obwiesiów, do których trzeba używać "mocnego" języka. Większość z nas sobie tego nie życzy. Co prawda nie możemy zabronić ci przebywania na forum - ale jesteś na nim "persona non grata".

osobiście dziekuję readakcji za zajecie stanowiska. Szkoda, że od jakiegoś czasu na forum zrobiło sie pustawo. Myślę, że teraz to się zmieni.

Czytajac te wszystkie wypowiedzi napietnujace weyna robi mi sie niedobrze.Widac w tym forumowicze Wasze podlizywanie sie Redakcji.Przechodzicie w tym lizusostwie samych siebie.Wole przeczytac np.,że dany wyrób jest k...taki..,bo k.... ma to i to k....Niz czytać o "słodkim pierdzeniu" i potem po zakupie nastepuje rozczarowanie.Weyn jest facetem z ikra której Wam niestety brak.Nawet w tych chamskich wypowiedziach jest logika i brak "słodkiego pierdzenia".Nie dorastacie mu do piet.Inteligencja nie polega na "słodkim pierdzeniu" co zostało tutaj dobitnie udowodnione.Jesteście klakierami,lizusami.Udajecie inteligentów,ale takich z kurwikami w oczach.Wstyd mi,bo czasy komuny mineły,a w dalszym ciagu widzę komunjstyczną propagande,komunistyczne przytakiwania,wznoszenie okrzyków niech zyje Radakcja,bo weyn jest ciut mądrzejszy od nas i moze popsuć nam zapach naszego" słodkiego pierdzenia".