mik99 23.03.2004 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Redakcjo, dziękujemy http://www.twojekwiaty.pl/photo/502.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość weyn_rob 23.03.2004 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 I tu właśnie elita pokazuje swój stylNie myliłem sie ani na milimetr w moich twierdzeniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 23.03.2004 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Co przemawia za koniecznością logowania? Forum "Muratora" nie jest bezpańską grupą dyskusyjną. Forum związane jest z pismem, któremu zawsze zależało na przydatności i merytorycznym podejściu do tematu. Dbamy więc, by i Forum "Muratora" pozostało miejscem przyjaznym, gdzie użytkownicy znajdą i radę, i komfort spierania się na poglądy, a nie będą atakowani i obrażani. Konieczność logowania nie ogranicza dostępu do dobrodziejstw tego Forum! Logowanie jest niczym innym jak akceptacją panujących tu reguł. PozdrawiamyRedakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość weyn_rob 23.03.2004 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Co przemawia za koniecznością logowania? Forum "Muratora" nie jest bezpańską grupą dyskusyjną. Forum związane jest z pismem, któremu zawsze zależało na przydatności i merytorycznym podejściu do tematu. Dbamy więc, by i Forum "Muratora" pozostało miejscem przyjaznym, gdzie użytkownicy znajdą i radę, i komfort spierania się na poglądy, a nie będą atakowani i obrażani. Konieczność logowania nie ogranicza dostępu do dobrodziejstw tego Forum! Logowanie jest niczym innym jak akceptacją panujących tu reguł. Pozdrawiamy Redakcja Czy moje podejście do tematu nie jest merytoryczne???A może dla niektórych aż nadto?? Na razie to takich ataków na mnie i obrażania mojej osoby forum to nigdy nie widziało----co pan na to panie Papliński????Proszę coś z tym zrobić!!!! A może wyznaje pan metodę Kalego???że jak ja coś to mi bana ale jak na mnie ktoś to cacy!!!!Co to ma znaczyć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 23.03.2004 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Uciążliwych sytuacji w życiu jest bardzo dużo i musimy jakoś sie do tego dostosować Nie musimy. Niektóre mozna wylkuczyć Co nazywasz cywilizowanym światem????? Sytuację w Polsce??Przecież my jesteśmy narodem debili a nie ludźmi cywilizowanymi.Rozejrzyj sie wokół siebie a może dostrzeżesz to o czym piszę. A jeśli mam racje w tym co piszę to argumentacja tego staje sie mniej ważnaNie jesteśmy. Ja nie jestem. I znam wiele osób, które tez nie są. A, jeżeli wokół ciebie są sami debile, tylko ci współczuć, że obracasz się w takim towarzystwie. Chyba, że jest to twój świadomy wybór, to wtedy co innego. Samo posiadanie racji, to nie wszystko. Trzeba ją jeszcze tak wyartykułować, żeby została dostrzeżona i przyjęta przez innych, czego ty nie potrafisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 23.03.2004 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Ewuniu, szkoda słów i klawiatury. Lepiej takich "gości" nie dostrzegać i nie reagować na ich zaczepki. Znudzą się brakiem zainteresowania swoja osobą i może znikną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mis Uszatek1719499023 23.03.2004 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Przecież my jesteśmy narodem debili a nie ludźmi cywilizowanymi. Hmmm, ma chłopak trochę racji... Tę naszą przykrą cechę narodową dostrzegli już przed nim m.in. wielcy twórcy (Witkacy, Kochanowski [...nową przypowieść Polak sobie kupi, że i przed szkodą i po szkodzie jednakowo głupi] Ale oprócz posiadania racji trzeba ją sprytnie i umiejętnie do pustych głów przelać. Czyli w tym wypadku grzecznie i cierpliwie... Wiesz weyn_rob jaka jest wśród ludzi ignorancja dla mojego fachu, ile ja się natłumaczę, naklaruję. A i tak nie wierzą.... Mimo wszystko mówię Ci: tylko pozytywizm, praca u podstaw może przynieść rezultaty. Powinieneś się cieszyć, że wiesz więcej niż inni, a się żołądkujesz. Od tego jest stary indiański zamykający czczą dyskusję zwrot "powiedziałem, Howgh!", żeby nie bić piany bez sensu. Chłopie, bądź Indianin, a nie Polak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 23.03.2004 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 23.03.2004 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Misiu Uszatku, tak sobie pomyślałam, że masz niezwykłe polityczne talenty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 23.03.2004 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Dopiero teraz się dowiedziałam o szlabanie dla gości.Popieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_kraków 24.03.2004 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 Kochana Redakcjo, DZIĘKUJĘbardzo niesmacznie bywało ostatnio na Forum.... od tygodnia noszę w kieszeni obszerny list do Redakcji w tej sprawie, jeszcze niedoszlifowanycieszę się, że już niepotrzebny.... Pozdrawiam.Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 24.03.2004 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 Zapewne jest to jakieś wyjście z sytuacji, ale z drugiej strony...hmm....namnoży się miliony jednodniowych użytkowników "podszywaczy" - i to trzeba jakoś rozwiązać ..... a to już chyba zadanie dla Redakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łapacz much 24.03.2004 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 Bzzz, bzzzz. Pac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna99 24.03.2004 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 Weynrob Czy ty uwazasz, że jak sie wyrażasz 'niepolitycznie' to jestes gość? Cała sztuka umiec przekonać w kulturalny sposób. Rynsztokowy język niech pozostanie w rynsztoku. Chyba, że twoje słownictwo jest tak bardzo ubogie. Forum muratora nie jest bandą zapijaczonych obwiesiów, do których trzeba używać "mocnego" języka. Większość z nas sobie tego nie życzy. Co prawda nie możemy zabronić ci przebywania na forum - ale jesteś na nim "persona non grata". osobiście dziekuję readakcji za zajecie stanowiska. Szkoda, że od jakiegoś czasu na forum zrobiło sie pustawo. Myślę, że teraz to się zmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 24.03.2004 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 Witam,Popieram AniePozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łapacz much 24.03.2004 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 Bzzz, bzzzz. Pac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 24.03.2004 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 Popieram Redakcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciemnota 25.03.2004 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 Czytajac te wszystkie wypowiedzi napietnujace weyna robi mi sie niedobrze.Widac w tym forumowicze Wasze podlizywanie sie Redakcji.Przechodzicie w tym lizusostwie samych siebie.Wole przeczytac np.,że dany wyrób jest k...taki..,bo k.... ma to i to k....Niz czytać o "słodkim pierdzeniu" i potem po zakupie nastepuje rozczarowanie.Weyn jest facetem z ikra której Wam niestety brak.Nawet w tych chamskich wypowiedziach jest logika i brak "słodkiego pierdzenia".Nie dorastacie mu do piet.Inteligencja nie polega na "słodkim pierdzeniu" co zostało tutaj dobitnie udowodnione.Jesteście klakierami,lizusami.Udajecie inteligentów,ale takich z kurwikami w oczach.Wstyd mi,bo czasy komuny mineły,a w dalszym ciagu widzę komunjstyczną propagande,komunistyczne przytakiwania,wznoszenie okrzyków niech zyje Radakcja,bo weyn jest ciut mądrzejszy od nas i moze popsuć nam zapach naszego" słodkiego pierdzenia". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 25.03.2004 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 Szkoda slow. Proponuje zamknac ten temat ze wzgledu na jego jalowosc. Kazdy niech czyni to co uwaza za stosowne i zgodne ze swoim przekonaniem. Jesli z kims nie moge dojsc do porozumienia po licznej wymianie pogladow, to z nim nie rozmawiam, bo uwazam ze na to szkoda czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 25.03.2004 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 czytając niektóre, powyższe posty, nic dodać nic ująći tym bardziej popieram Redakcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts