Klaudyyna 02.02.2012 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Jak spędzacie zimowe wakacje? W Polsce, za granicą? Jakie miejscówki najchętniej polecacie z własnego doświadczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guska1719505912 26.02.2012 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Dużego doświadczenia to ja nie mam ale znajomi byli w tym roku na zorganizowanym wyjeździe narciarskim z biurem TRAMP w alpach włoskich.Byli zachwyceni raz pięknymi widokami a dwa organizacją, bo zależało im aby nauczyć się dobrego szusowania. mieli opłaconego instruktora, ski passy i ponoć o nic nie musieli się martwić. Marzy mi się tego typu wyjazd i mam nadzieję że kiedyś będę miała okazję wyjechać i podszkolić swój warsztat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 26.02.2012 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Ja już po wakacjach. Francja, tydzień, apartament z bajerami i skipas, w sumie 870,-zł od łeba. A jak było? To jest inna czasoprzestrzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaudyyna 26.02.2012 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Teedi, Francja jest genialna. Nigdy nie byłam, znam jedynie z opowieści, ale zazdroszczę. Ja byłam tylko w Austrii i we Włoszech. Rozumiem, że organizowałeś to sam? Czy z biurem podróży byliście? Bo teraz idzie czas freeski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 27.02.2012 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Bez freeski można teraz wybrać się do Francji za 600-800zł za apartament i skipas na tydzień.Snowtrex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guska1719505912 08.03.2012 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 No to pozazdrościłam... ceny i wrażeń, napewno nie zapomniane. Choć teraz jest naprawde fajny czas na wykupienie takiego prawdziwego last minut na wypad narciarski. chyba ostatnio dzwonek ale do końca marca w aplach włoskich spokojnie można poszaleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaudyyna 17.03.2012 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Bez freeski można teraz wybrać się do Francji za 600-800zł za apartament i skipas na tydzień. Snowtrex z przejazdem ??? i z jakimś wyżywieniem? to wręcz podejrzana cena... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 18.03.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Teraz są jeszcze tańsze oferty.Płaci się za łóżko i skipass.Dojazd i jedzenie we własnym zakresie.Gdybym miał czas to wyskoczyłbym jeszcze na tydzień.A tak przyjdzie mi kończyć sezon na Chopoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 19.03.2012 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Znacie jakieś fajne miejsca w Austrii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts