TheArt 03.02.2012 02:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 WItam fachowców i liczę że podzielicie się swoją wiedzą, stolarz ze mnie żaden jednak pokusiłem się o wykonanie głośniczków, a że pokój mam urządzony w antycznym stylu to i kolumienki muszą się ładnie błyszczeć. Kolumienki chcę żeby wyglądały tak http://www.profon.pl/glosniki/img/kolumna1.jpg Powiedzcie mi proszę jakie potrzebuję narzędzia i jak wykonać tę powłokę. Proszę też o wyrozumiałość i nie odsyłanie mnie do stolarza, chcę to zrobić sam i być z tego dumnym. Dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 03.02.2012 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Gruba sklejka , ok.16 mm grubości. Na to bejca i lakier. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 05.02.2012 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Haj-endowa kolumienka tego typu jest wydrążona z jednego klocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gumis107 18.11.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 ciezko bedzie samemu takie cos zrobic .Na Twoim miejscu kupilbym jakies stare nakastliki w kolorze okleiny ktora Ci pasuje i je bym przerobil na glosniki.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts