dawid12a 03.02.2012 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Witam, ostatnio zakupiłem nowy telewizor Sony Bravia, bardzo fajnie odbiera, ale zastanawiam się nad dokupieniem jakiegoś dobrego odtwarzacza Blue-Ray. Możecie mi podać jakieś dobre firmy oraz modele.Interesowały by mnie wasze wrażenia z odbioru i oglądania. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
snekker39 10.04.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 witam, w styczniu tego roku zakupiłem TV sony bravia i odrazu zakupiłem odtwarzacz Blu-ray http://www.sony.pl/product/blu-ray-disc-player/bdps185s.ec2 cena chyba 350 zł ma wszystko co potrzeba, pilotw zestawie, ale jest mozliwosc sterowania pilotem od TV Sony, cóż, po krotce, mały zgrabny i w dobrej cenie, no chyba ze cały zestaw kina domowego tez Sony pozdrawiam Z@K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.04.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Oczywiście Sony PS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mortor 12.04.2012 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Jeśli zależy Ci na obsłudze z jednego pilota (bravia sync jesli dobrze pamiętam) to odtwarzacz musi być również Sony warto patrzeć również na wyjście USB (teraz już praktycznie od najtańszych modeli) i co można przez nie odtworzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts