comeon 03.02.2012 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Szukając firmy zajmującej się bramami garażowymi trafiłem na EBRAM z Krakowa. Ma ktoś jakieś doświadczenia? Ewentualnie co z tego regionu polecicie, tak żeby zamontowali od razu.Nie chodzi mi o "samoróbkę", raczej coś markowego Hormann, Normstahl, Wiśniowski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaroll 04.02.2012 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Szukając firmy zajmującej się bramami garażowymi trafiłem na EBRAM z Krakowa. Ma ktoś jakieś doświadczenia? Ewentualnie co z tego regionu polecicie, tak żeby zamontowali od razu. Nie chodzi mi o "samoróbkę", raczej coś markowego Hormann, Normstahl, Wiśniowski. Tak od razu to raczej nikt nie zamontuje, chyba że akurat będą mieli na magazynie w odpowiednim wymiarze. Gdzie by nie zapytać to ok 3 tygodni czekania. Są jeszcze bramy "NOVOFERM", "KRISPOL", "INTERFLEX". Jak poznam wymiar otworu to mogę napisać jakie są teraz ceny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartekkolo 08.02.2013 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 To ja podam wymiary mojego otworu w garażu może ktoś podpowie co warto kupić i w jakiej cenie Szukam bramy do otworu 5000 x 2350. Dosyć wysokie nadproże - około 40 cm. Czy ktoś mógłby polecić jakąś bramę lub firmę wartą odwiedzenia w Krakowie lub rejonie Krzeszowic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kosiorek2508 18.03.2013 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 A co sądzicie o bramach firmy Fart Produkt ? bo nigdzie nie mogę nic znaleźć o tej firmie i jego produkcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agas342 12.04.2021 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2021 Dobry, solidny dystrybutor bram garażowych to w Krakowie Astrum na ul. Powstańców. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts