tomek123 22.03.2004 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 W końcu doczekaliśmy się konieczności logowania przy zakładaniu nowego tematu bądż chęci odpowiedzi. Dzięki Ci Administratorze. Gością dziękujemy. Pozdrawiam Tomek123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 22.03.2004 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Tylko czy w ten sposób z zalogowanych użytkowników nie zrobi się 10 razy więcej? Tak się zastanawiam . Duża część użytkowników napisała 1 / 2 lub 0 postów. Na mnoży się ogromna liczba jednodniowych użytkowników. Jeśli ma tak być, byłoby dobrze aby adminstratorzy usuwali nieaktywne nick-i. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pwm 22.03.2004 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 A co goście na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 22.03.2004 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Swietna wiadomosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 22.03.2004 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 No i bardzo dobrze... uciążliwości są niewielkie, jak ktoś chce brać udział w dyskusjach to zalogować się nie jest ciężko. A wzytsko to dlatego że się myli ludziom demokracja z anarchią... Pozdrawiam i zalogowanych i tych ktorzy logować się nie chcą... ale nie wypisują bredni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek K 22.03.2004 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Ciekawe czy to powstrzyma upadek forum. Tyle czasu forum już istnieje, że chyba, wszystkie pytania na tematy budowlane zostały zadane!!!.Marek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pik33 22.03.2004 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Wreszcie. Chociaż przez takie indywidua które uparcie zaśmiecają forum, niejedno takie forum już padło. Takie chwasty jak już zapuszczą korzenie na jakimś forum, ciężko jest wyplenić. Takie coś, jak już się zalęgło, potrafi rejestrować się pod dziesiątkami nicków... trzeba nakładać ograniczenia, unikalny email, podwójna rejestracja, kontrola ip, wysyłane na @ hasło - a i to czasem nie pomaga. Wiem, bo administrowałem kiedyś forum. I nie dałem rady. Życzę wytrzymałości administratorom.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 22.03.2004 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Tyle czasu forum już istnieje, że chyba, wszystkie pytania na tematy budowlane zostały zadane!!!. Masz trochę racji, ALE nie bierzesz pod uwagę wymiany pokoleniowej i faktu, że pewne pytania powracają, bo zadają je zupełnie inni ludzie, w innych okolicznościach i czasie. Dopóki są ludzie, którzy chcą tu pisać o budowaniu, dopóty forum ma rację bytu. A logowanie popieram, szczególnie po ostatnich "kwiatkach'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna99 22.03.2004 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Redakcjo dzięki!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tajniak 22.03.2004 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Dla mnie to zatykanie ust i Gebelsowskie metody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 22.03.2004 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 To jest świetna wiadomość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 22.03.2004 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Dla mnie to zatykanie ust i Gebelsowskie metody. A dla mnie przekopywanie się przez jałowe wątki i bicie piany to strata czasu!!! Jak chcesz krzyczeć to idź pod Sejm. Redakcjo! Wielkie dzięki, uffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość weyn_rob 22.03.2004 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Ja też się bardzo ciesze z tego faktu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 22.03.2004 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Wey, dałbyś sobie już spokój - przecież widzisz, że to naprawdę niczemu dobremu nie służy. Jeśli chcesz być z nami na Forum, to nie zniechęcaj nas do siebie tak za wszelką cenę. W końcu zostaniesz sam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.03.2004 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Weyn-rob, czy nie widzisz i nie słyszysz, że nie pasujesz do tego forum,że Twoje wypowiedzi odbiegają od regulaminu i przyjętych przez użytkowników i akceptowanych przez większość, zasad dyskusji na tym forum?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość weyn_rob 22.03.2004 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Weyn-rob, czy nie widzisz i nie słyszysz, że nie pasujesz do tego forum, że Twoje wypowiedzi odbiegają od regulaminu i przyjętych przez użytkowników i akceptowanych przez większość, zasad dyskusji na tym forum?. Jak łame regulamin---może mi wyjaśnisz??Masz przecież tęgą głowę. A dlaczego nie pasuje do tego forum?Bo jestem inny niż większość? Bo nie należę do elity?Czy dlatego że mam swoje zdanie odmienne od waszego?? Informuje was że są tu ludzie mi życzliwi i mnie popierający-i ta grupa jest wcale nie mała-tylko w obawie przed waszą reakcją nie afiszują sie z tym--boja sie was jak SB-cji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 23.03.2004 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Ostatnio to co się działo na forum odbiegało od ogólnie przyjętych norm. Robił się bajzel, a część wątków polegała wyłącznie na dowaleniu innym i to w sposób dość wyrafinowany (słownictwo). Na forum jest wielu mających własne poglądy i do tego umiejących w sposób normalny je porzeć. Niestety wielu ostatnio tego nie umiało. Jeśli wielu z nich umiałoby robić propagandę jak Gebels (przytoczony powyżej) to udałoby się im porwać wielu z tego forum... Wyzwiskami i innymi obraźliwymi epitetami nie da się zdobyć przychylności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 23.03.2004 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 weyn_rob to nie kampania przedwyborcza. Jeśli szukasz poparcia to zmieńton wypowiedzi na mniej zaczepliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 23.03.2004 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Zgadzam sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mad 23.03.2004 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 to forum? wygląda jak towarzystwo wzajemnej adoracji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts