Trapp 22.03.2004 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Gdzie jesteście - kiedyś miło czytało się to forumw chwili obecnej Guderian Klossa pogania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 22.03.2004 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Niestety zauważa się taką tendencję iż Ci szczęśliwcy którzy już wybudowali swoje domki...powoli odchodzą....zapewne pochłania ich codzienne życie, szaleństwo budowy opada itp. - a w ich miejsce przychodzą nowi i pewnie tak w kółko się to kręci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pik33 22.03.2004 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Tak to jest.. ja też kiedyś więcej tu bywałem, a teraz cóż - dom oddany do użytku, więc mało interesujące stały się dyskusje o tym, który fundament, strop i dach lepszy. I tak już ich nie wymienię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
busstop 22.03.2004 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 dlatego trzeba brac poprawkę, ze wypowiedzi wielu forumowiczów są nie sprawdzone w praktyce: kupiłem coś, jest fajne, inne są be!, a już niedługo moze to zamontuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pwm 22.03.2004 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Myślę że "napady" na skromnych ludzi z dużą wiedzą życiową spowodowały "wycofanie" się wielu Forumowiczów aby poprostu nie prowadzić polemik z ludźmi, których tylko polemiki interesują. Pozdrv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość **** 22.03.2004 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Tez chciałabym być już na etapie picia porannej kawy na tarasie własnego domu... ale póki co z każdym dniem budowy przybywa mi siwych włosów i wrzodów na żołądku, więc jak już doprowadzę budowę do końca to chyba nawet kawy nie będę mogła pić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 22.03.2004 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Witam,Rozszerzylbym liste rozpoczeta przez Trapp o Jaro, Jasia ze Szczecina (bywa zbyt rzadko) i Bartta. Wiele skorzystalem z ich rad i zyczliwosciPozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek63 22.03.2004 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 No tak jakbym słuchał mojej babci 39 lat temu ,,za moich czasów to młodzież byla zupełnie inna" . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emil 22.03.2004 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Japan, pozostaje tylko nadzieja , ze za jakis rok , dwa powstanie watek: " Japan, Galeonik..... gdzie oni są ))))))))))))))))" EMil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 22.03.2004 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Witaj EmilPagin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts