Bader 07.02.2012 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Bader - faktycznie zero informacji o tym Twoim wkladzie. Wojtek - bez porzadnej kamery na kablu tego nie sprawdze, a niestety na odcinku kamer na kablach wystapily u mnie przejsciowe trudnosci Ale pali sie, nic juz nie trzaska, mam nadzieje ze bedzie OK. A te , które są dotyczą poprzedniej wersji Co do komina , to chyba rzeczywiście nie masz się czym przejmować- da się z tym żyć. Ale wymiennik postaraj się zainstalować szybko- trochę bezsensownie jest palić na pół gwizdka i non stap pilnować się. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maqsz 08.02.2012 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Wymiennik bedzie na wiosne i jeszcze nie wiem, czy robiony, czy jakis gotowy. Na razie tez jest ciekawie - jak juz sie nagrzeje szamot we wkladzie, to pozniejsze "smedzenie" grubszych klockow idzie calkiem niezle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts