Iwona123 05.02.2012 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Zapraszam do komentowaniaa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 03.03.2012 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 pierwsza:) zycze spokojnej budowy, gdzie bedzie stal domek? zazdroszcze rozpoczęcia budowy, u nas nie ma szans żebyśmy zaczeli w marcu pogoda nam nie sprzyja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oresund 03.03.2012 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 dzienniki kochają zdjęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona123 05.03.2012 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Witam pierwszych komentatorów. Móje miejsce powstanie w Łańcucie woj. podkarpackie. Jeszcze chwila jeszcze momencik. Oby był tydzień bez deszczu i kierownik pokieruje kogo trzeba na plac boju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 20.04.2012 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Witam się Widziałam, że praca wre i bardzo dobrze bo, oby do przodu. Życzę powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 03.05.2012 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 dawno nie zaglądałam, ale postep , oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nini 22.08.2012 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Witam, gratuluję postępów w budowie Z tymi oknami to mój mąż (tynkarz) kazał mi od razu folię zrywać, bo do tynków on i tak oklejał szczelnie po swojemu a im dłużej ta folia jest na oknach, tym trudniej potem schodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona123 23.08.2012 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 No tak w końcu muszę ją odkleić, ale jak dzisiaj płaciłam za okna to m powiedziano, że do 3 miesięcy może być. Jakoś nie wierze, że po takim czasie tak gladko się jej pozbędę, więc zabiorę się za nią na dniach z obawy przed usunięciem jej razem z okleiną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lootek 26.10.2012 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Witam, bardzo ładny projekt. no budowa to Wam też szybciutko idzie, zazdroszczę bo u mnie się ślimaczyła i ślimaczy w dalszym ciągu, ale to tak jest jak inwestor nie ma przemyślane od razu wszystkiego Piszesz o wylewkach, a jak przy takiej pogodzie na zewnątrz (zapowiedzi mrozów) będziecie zabezpieczać? Pytanie - czy ktoś coś Wam doradził i co na te temperaturki (planowane na noc w minusie) mówią wylewkarz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona123 26.10.2012 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Witam, Panowie od wylewek nic nie straszyli pogodą, mrozami. NIe zamierzamy też zabezpieczać Pogoda wydaje mi sie wytrzyma i nie przymrozi. Podobno ma się to szybko "związać" i już jutro po południu można delikatnie pokropić - strumień jak z prysznica. I tak przez 3,4 dni. Jak jutro nie da się wejść to zostaje niedziela. Na razie nie jest źle 8 stopni pwyżej zera. I niech tak zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusia191 08.12.2012 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Witam:welcome: Ale Wam zazdroszczę teraz pewno przy tych mrozach wygrzewacie się przy swoim kominku:rolleyes:, piękny jest w tak w centralnym miejscu, już nie mogę się doczekać aranżacji:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona123 09.12.2012 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Kominek super sprawa, taki nowy "gadżet" w domu. Aranżacja oj będzie trudna, ale co tam damy radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 02.07.2013 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Jestem ZACHWYCONA ELEWACJĄ !!Pięknie Ci to wyszło Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusia191 22.08.2013 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Witam ponownie ) Ładnie już u Was Na pewno się uda zamieszkać niebawem, baaa ja bym już się ostatecznie pakowała jeszcze tylko ten gaz i media macie;) a reszta powolutku i do celu. Śliczne drzwi wewnętrzne i elewacja też piękna też o takiej myślę Pozdrawiamy i zazdrościmy już tego etapu mam nadzieję, że już nie długo sami będziemy kończyć) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikazhr 14.09.2013 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 wow, pięknie, jestem pod wrażeniem i przeczytałam cały dziennik jednym tchem. Nie ukrywam, że zgapię kilka pomysłów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona123 19.09.2013 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Jeżeli się tylko coś podoba można zgapiać. Nie mam zmiaru pisać "wszelkie prawa zastrzeżone" czy jak to szło?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikazhr 03.10.2013 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 a co Wy macie za dachówkę i jaki kolor wybraliście do nadbitki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona123 04.10.2013 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Witam. Dachówka to euronit kolor grafit matowa. A nadbitka to palisander. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts