Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika budowy

Recommended Posts

• 4 weeks później...
  • 1 month później...
  • 2 weeks później...
  • 3 months później...
  • 2 months później...

Witam, bardzo ładny projekt.

no budowa to Wam też szybciutko idzie, zazdroszczę bo u mnie się ślimaczyła i ślimaczy w dalszym ciągu, ale to tak jest jak inwestor nie ma przemyślane od razu wszystkiego :(

Piszesz o wylewkach, a jak przy takiej pogodzie na zewnątrz (zapowiedzi mrozów) będziecie zabezpieczać?

Pytanie - czy ktoś coś Wam doradził i co na te temperaturki (planowane na noc w minusie) mówią wylewkarz?

Witam, Panowie od wylewek nic nie straszyli pogodą, mrozami. NIe zamierzamy też zabezpieczać

Pogoda wydaje mi sie wytrzyma i nie przymrozi. Podobno ma się to szybko "związać" i już jutro po południu można delikatnie pokropić - strumień jak z prysznica. I tak przez 3,4 dni. Jak jutro nie da się wejść to zostaje niedziela. Na razie nie jest źle 8 stopni pwyżej zera. I niech tak zostanie :)

• 1 month później...
  • 6 months później...
  • 1 month później...

Witam ponownie :))

Ładnie już u Was :) Na pewno się uda zamieszkać niebawem, baaa ja bym już się ostatecznie pakowała jeszcze tylko ten gaz i media macie;) a reszta powolutku i do celu. Śliczne drzwi wewnętrzne i elewacja też piękna też o takiej myślę :yes:

Pozdrawiamy i zazdrościmy już tego etapu ;) mam nadzieję, że już nie długo sami będziemy kończyć:))

• 4 weeks później...
  • 2 weeks później...