Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Home sweet home... czyli nasz Ptyś

Recommended Posts

• Odpowiedzi 391
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 3 months później...
  • 2 weeks później...

Witajcie, nie mogę doczytać czy odzyskaliście Sprintera?

Widziałem w piątek 25.04.2014 taki wóz na trasie S8 z Wrocławia do Warszawy (na wysokości Sycowa).

Żółty, drzwi boczne po stronie kierowcy.

Czy to byliście Wy?

Cześć mariwa

Co u Was słychać? Jak się mieszka?:) Powiedz mi proszę jak utrzymanie kuchni w stanie czystości ? też mi się cholernie podoba biała na wysoki połysk tylko jak to się ma do gotowania, smażenia? :hug:

:jawdrop: o kurcze, być może widziałeś moje auto, ja go nie odzyskałem, ale teraz powróciły wspomnienia i znowu mi się zjeżył włos na głowie

Edytowane przez mariwa

Cześć mariwa

Co u Was słychać? Jak się mieszka?:) Powiedz mi proszę jak utrzymanie kuchni w stanie czystości ? też mi się cholernie podoba biała na wysoki połysk tylko jak to się ma do gotowania, smażenia? :hug:

no hej

mieszka nam się fajnie, ostatnio nie bywałem na forum bo zajęć jest masa i pracy szukałem, a tu jeszcze taka mrożąca krew w żyłach wiadomość jak odświeżyłem swój dziennik

co do kuchni to kolor biały sie sprawdza bardzo dobrze, gorzej jest z czarnym, wszystko widać, ale biały jak najbardziej polecam

• 7 months później...
  • 2 weeks później...
  • 3 months później...
  • 1 year później...