Gość 25.05.2002 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2002 Znalazłam takiego wreszcie. Ma dobre pomysly, kreatywny,elastyczny, nie narzuca na siłę swoich rozwiazan.Inteligentny i ma osobowość.Kontakt podaję na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 03.06.2002 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2002 Opal, ja Ci dobrze radze, nie reklamuj goscia poki go dobrze nie sprawdzisz. Od wstepnej rozmowy, koncepcji, projektu i wykonawstwa rozmowa dlaeka i wszystko moze sie zdarzyc. Po co ktos ma potem na Ciebie nadawac. Chyba ze to jakas umowa wiazana . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.06.2002 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2002 Ale o tym,ze ktos jest inteligentny mozna sie przekonac niemal od razu. Nikt z ogłaszajacuch nie daje przeciez gwarancji. KAzdy bierze kontakty na własne ryzyko. Ale jeśli po raz pierwszy, a spotkałam kilku architektow, spotykam kogos , kto kuma w lot i jest do tego kreatywny i nie nachalny ze swoimi pomysłami (niektorzy to sie prawie obrazali, ze nie chcialam takiego projektu jak oni mi polecali). Był pierwszym , ktory nie powiedział, ze powinnam mieć balkon, bo pościel trzeba wietrzyć. Byłoby grzechem nie podzielic sie taką informacją. Tak myślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 03.06.2002 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2002 OK, to chcialbym tylko poznac Twoje dalsze opinie na jego temat podczas dalszej wspolpracy. Na pewno pomyslnej . Uwaga: Inteligencja nie zawsze idzie w parze z fachowoscia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 03.06.2002 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2002 Także spotkałem inteligentnego, kreatywnego i do tego niedrogiego architekta. Miałem o nim jak najlepszą opinię, poleciłem go nawet znajomemu jako solidnego, terminowego i niedrogiego. Czar prysł gdy podczas stawiania więżby "górale" stwierdzili poważny błąd konstrukcyjny dachu grożący katastrofą budowlaną. Górale wprowadzili "swoje" usprawnienia a architektowi i inspektorowi nadzoru pozostało tylko "pokornie" podpisać się pod zmianami. Niemniej rozmowa z architektem nie przebiegała już tak przyjaźnie i to nie dlatego, że ja się zmieniłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.06.2002 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2002 Panowie, spox, ja mam projekt gotowy, ktory ten pan ma zmienic w kilku punktach. I właśnie sposób w jaki to zaproponował świadczy o jego kreatywnosci i inteligencji, oraz fachowosci. Był np. pierwszym, ktory wział ołowek do ręki i naszkicował. Jak juz powiedziałam nie daję gwarancji, bo nawet za siebie dać nie moge. Ale to forum odwiedzaja ludzie inteligentni, ktorzy zdają sobie sprawe z tego. Gdybyśmy tak podchodzili, to ta rubryka oraz wszelka wymiana doświadczen byłaby niepotrzebna (bo każda sytuacja jest inna) Tak więc, pliiiiis,zakończmy tę dyskusję i propnuje przenieść ją do forum-co w w muratorze-skomentuj, do wątku o architektach. Wypowadają się tam architekci-powiedzcie, co myślicie o nich... [ Ta Wiadomość była edytowana przez: opal dnia 2002-06-03 13:29 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekL 25.06.2002 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2002 opalczy mogę dostać namiar na architekta?plspozdr [email protected] [ Ta Wiadomość była edytowana przez: darekL dnia 2002-06-25 13:51 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sucram 17.07.2002 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2002 miałem 2 architektów - pierszy(uchodzący za wschodzącą gwiazdę)zaczął wymyślać nie patrząc na koszty, wykonane elementy ( fundamenty i dwie ściany były wykonane) - kazał wyburzyć i zacząć od początku i pokazał "swoje wizje" (ładne , atrakcyje tylko ogromnie kosztowne i niefunkcjonalne!!)- zrezygnowałem- drugi popatrzył na aktualny stan, zapytał - "a co chciałby pan mieć, jak pan to sobie wyobraża itd" i zrobił bombowy projekt!!===========!! - obaj byli inteligentni!!! i to bardzo !! [ Ta Wiadomość była edytowana przez: sucram dnia 2002-07-17 13:49 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barti4 27.05.2004 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 Witam! Czy moglbym zatem poprosic o kontakt do waszych sprawdzonych, myslacych i doradzajacych, a nie narzucajacych architektow? Chyba bede prajektowal wlasny haus, bo z gotowych w kazdym bym cos zmienil. Obrys i wsjo juz mam chodzi mi o przebudowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stefano 27.05.2004 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 Witam! Czy moglbym zatem poprosic o kontakt do waszych sprawdzonych, myslacych i doradzajacych, a nie narzucajacych architektow? Chyba bede prajektowal wlasny haus, bo z gotowych w kazdym bym cos zmienil. Obrys i wsjo juz mam chodzi mi o przebudowe Jakbyś był z Krakowa to mógłbym ci polecic, ale cóż za daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_kraków 28.05.2004 04:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 Stefano, to może mnie polecisz, pls ?chętnie z komentarzem i przykładem ceny dzięki, Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_kraków 28.05.2004 04:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 Stefano, to może mnie polecisz, pls ?chętnie z komentarzem i przykładem ceny dzięki, Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stefano 06.06.2004 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2004 Stefano, to może mnie polecisz, pls ? chętnie z komentarzem i przykładem ceny Chętnie Aga, z tym że jest jeden problem. Nic nie robiłaś dla mnie Ale może kiedyś...? W czym się specjalizujesz i jakie masz ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_kraków 07.06.2004 04:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 ...faktycznie dwuznacznie wyszło... mi ekipę już poleciłeś, dziękuję mnie możesz polecić najwyżej jak ktoś pogubi zęby spadając z rusztowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts