nowicjusz9 05.02.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Witam, Jestem nowy na forum i może źle trafiłem, ale myślę, że znajdzie się jakiś fachowiec, który mi doradzi !Szukam farby, którą będę mógł malować po materiale. Szukam takiej, która szybko się nie zrąbie ( nie skruszy ( np. akrylowa ), nie rozpłynie itp. ).Jeśli zły dział proszę o przeniesienie ! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
G.N. 21.02.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 (edytowane) Dział chyba faktycznie nie najlepiej wybrałeś, stąd i odpowiedzi brak (trafiłem na wątek nieco przypadkowo) "SOS! - pomoc na forum - SOS!" To raczej do poważniejszych kwestii Pewnie "Zrób to sam" albo "Dział Porad życiowych" były by bardziej na miejscu. Chodzi Ci o farbę którą możesz namalować obrazek na np. podkoszulku i nie zlezie po pierwszym praniu? Przejdź się do sklepu z artykułami dla plastyków i kup farbę akrylową do tkanin. Wybór producentów jak i wachlarz cenowy dosyć spory, Tulip, Fevicryl Pidilite, Setasilk Pabeo, Renesans, H. DuPont, Idea Stoffa Maimeri, Pluster Tex, Decorfin Talens itd itp. Ceny od ok 5 zł do ok 20 zł za opakowanie 40-60 ml W większości przypadków lepiej trzymają się te do utrwalania żelazkiem. PS. Widzę że wątek już we właściwszym miejscu Edytowane 22 Lutego 2012 przez G.N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts