kamikasse 06.02.2012 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Wczoraj sobie wszedłem do łazienki i zauważyłem, że żarówka LED jedna słabo świeciła - tak jakby na pół mocy. Kupiłem nową bo stwierdziłem, że ta dostała parą z prysznica. Nowa poświeciła jeden dzień i dzisiaj w ogóle już nie świeci (ta nowa). Co lepsze, druga żarówka zaczęła świecić na pół gwizdka...Co jest przyczyną takiego świrowania tych żarówek - strasznie mnie to denerwuje! Może to być ceramiczne gniazdo gu10? Dodam że wszystko idzie pod 230V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertsz 07.02.2012 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Gniazdo nie stanowi problemu, kup trzecią żarówkę. Jeśli Cię to strasznie denerwuje to zainwestuj w droższe żarówki.Tanie LEDy już tak po prostu mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alexiej89 27.01.2013 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Wina łatwo uszkadzającej się elektroniki. Nie przejmować się i kupić coś lepszego np wyprodukowanego w kraju. ActiveJet robi żarówki z oprawkami GU10 o ile dobrze się orientuję. Warto sprawdzić na ich stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts