miki121 06.02.2012 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Witam. Jakiś czas temu jeden z klientów zapytał mnie o doświadczenie z fińskimi kominkami firmy Linnatuli?? I szczerze mówiąc nie miałem jeszcze z nimi doświadczenia. Może ktoś się znajdzie na tym forum kto ma jakieś opinie i doświadczenie na temat tych produktów Po lekturze wszystkich informacji dostępnych na stronie dystrybutora można by powiedzieć że prawie jak stary piec kaflowy Proszę o informację i może jakieś opinie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karlsen 09.02.2012 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Już pytałem o kominki tej firmy. Jedyna odpowiedź jaką uzyskałem to: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?194448-Ciep%C5%82y-kominek-masa-akumulacyjna-kilka-rozwi%C4%85za%C5%84-rozs%C4%85dnych-cenowo.&p=5161436#post5161436 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 09.02.2012 23:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 No mnie to przekonuje i szczerze mówiąc dobre rozwiązanie do domu np. z pompą ciepła A dodatkowo fajne proste, czyste formy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 07.04.2012 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 (edytowane) Próbowałem zasięgnąć opinii na forum ale jakoś cisza Teraz na trzy sztuki podpisane umowy i będziemy oceniać je jako działające na śląsku Edytowane 7 Kwietnia 2012 przez miki121 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 07.04.2012 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Witam.Nie wiesz co kupujesz.Nie wiesz jak to działa i na jakiej zasadzie.Nie wiesz jak to użytkować i jak to będzie użytkowane przez kogoś kto to ewentualnie nabędzie.Nie wiesz w jaki sposób to zachwalać i reklamować potencjalnym nabywcom.Nie wiesz co się może zepsuć i w jaki sposób będzie trzeba prowadzić serwis oraz ewentualną obsługę gwarancyjną ...Miki ... po co Ty się w to ładujesz, skoro całkiem nieźle sobie radzisz w swojej branży ?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 07.04.2012 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 (edytowane) Witam. Nie wiesz co kupujesz. Nie wiesz jak to działa i na jakiej zasadzie. Nie wiesz jak to użytkować i jak to będzie użytkowane przez kogoś kto to ewentualnie nabędzie. Nie wiesz w jaki sposób to zachwalać i reklamować potencjalnym nabywcom. Nie wiesz co się może zepsuć i w jaki sposób będzie trzeba prowadzić serwis oraz ewentualną obsługę gwarancyjną ... Miki ... po co Ty się w to ładujesz, skoro całkiem nieźle sobie radzisz w swojej branży ? Pozdrawiam. Nie ładuję się sam a mój kolega który żyje z tego i sam się tym zajmuje:) A ja chce takie dwa cuda do domu - swojego Kolega mam już 8 takich cud postawionych i klienci są bardzo zadowoleni A mój udział był tylko taki że wymieniłem telefony pomiędzy inwestorem a wykonawcą A biorąc pod uwagę że wierzę w tego typu rozwiązania wierzę to mam nadzieje że efekt finalny mnie przekona do końca ( 3% wahania ) i w domu u mnie się pojawią dwa takie maleństwa Edytowane 7 Kwietnia 2012 przez miki121 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 07.04.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Witam.Miki ... takie same cuda robią w naszym kraju ... i to dużo lepsze, wydajniejsze, ładniejsze i tańsze ...Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 07.04.2012 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 A masz jakieś namiary na coś w tym stylu ale podobnym rozwiązaniu technologicznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts