Gość Pikuś 22.03.2004 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 No i stało się. Jako użytkownik ze statusem gościa straciłem możliwość wypowiadania się na forum tj. ściślej pozbawiono mnie tej możliwości. Przykro mi okropnie bo od dwóch lat pisywałem co nieco i stale śledziłem pojawiające się wątki. No ale czyj cyrk tego małpy. Logował się nie będę poniważ mam uraz do jakiejkolwiek przynależności, nie lubię być sterowany, manipulowany,molestowany,mobingowany etc. A tak na marginesie- okrutnie wysoka jest czasem cena niezależności. Dziękuję rodzinie forumowiczów za wspólne chwile. Pikuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 22.03.2004 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Pikusiu ja jestem zalogowana a nie mam uczucia, że jestem "sterowana, manipulowana,molestowana,mobingowana etc." Naprawdę nie rozumiem skąd ludzie mają tyle problemów i obaw związanych z logowaniem się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 22.03.2004 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Witam,Jestes czescia tego forum i nie pozbawiaj nas swojej obecnosciPozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paj 22.03.2004 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Pikuś, mam rozumiec, ze nigdzie nie pracujesz, jestes rentierem, nie masz pradu, telefonu itp..... jak gdzies pracujesz to Ci nawet ustalaja godziny przyjscia, wyjscia, posilku itp... mimo wszystko powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowaczka 22.03.2004 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Pikuś czy zalogowanie się to aż takie naruszenie prywatności? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowaczka 22.03.2004 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Może przemyślisz to jeszcze raz.Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pikuś 22.03.2004 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Oczywiście. że pracuję, mam telefon- nie jestem dziwakiem i odludkiem, a wręcz odwrotnie. Szefuję sporej gromadce pracowników z którymi mam bardzo dobre relacje i rodzinną wręcz atmosferę w pracy. Mam tylko nabytą awersję do zorganizowanej przynależności, pamiętam doskonale czasy jedynie słusznych poglądów i jedynie słusznych legitymacji. Dużo wysiłku kosztowało mnie unikanie jednego i drugiego. Uważam, że ludzi powinny łączyć idee i wspólne cele, bez wpisywania się na listę aby zainteresowani mogli przychodzić i odchodzić bez zbędnych słów i wyjaśnień. To elementarny wymóg wolności i szacunku dla drugiego człowieka. Oczywiście wiem dlaczego zostałem wyautowany. Obskurantom i ludziom z nadmiarem adrenaliny trzeba powiedzieć, że słowa mogą ranić, ale zło które jest w nich zawarte ZAWSZE wraca do autora, to tylko kwestia czasu. Taki pogląd pozwala mi na zachowanie spokoju przy tzw pyskówach i uzasadnia wyrażenie sprzeciwu wobec zastosowania odpowiedzialności zbiorowej. Serdecznie pozdrawiam Pikuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 22.03.2004 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Widzisz, Pikuś, Ciebie to pewno nie dotyczy, ale co poniektórym pisującym na Forum trochę pomyliła się wolna wola z samowolą. Nie obrażaj się na rzeczywistość - sami ją tworzymy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.03.2004 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Pikuś, zalogowac się - to nie jest takie trudne. Zostań z nami. Serdecznie pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość EdziaD 22.03.2004 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Ciekawe czy naprawdę trzeba sie logować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 22.03.2004 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 To powyżej to ja. Chciałam sprawdzić, czy naprawdę trzeba się logować...i co okazało się, że nie. Może to tylko w tym dziale tak można...pikuś a próbowałeś wchodzić na ten nick gościnny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 25.03.2004 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 My również namawiamy do pozstania na Forum. Szkoda byłaby dla wszystkich. Logowanie jest formalnością, która w żaden sposób nie ogranicza praw, jest tylko drobnym aktem akceptacji reguł, jakie panują na Forum. Pikusiu, prosimy pozostań z nami.Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.03.2004 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 Pikuś pomyśl jeszcze raz nad tym...ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 25.03.2004 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 Pikuś nie daj się prosić.Zaloguj sie i zostań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pwm 26.03.2004 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 Mr. Pikuś czy się zalogujesz czy nie dla mnie zawsze byłeś i jesteś "GOŚĆ" czyli ktoś z kim warto wymienić poglądy, podyskutować, pośmiać itd. Pozdrawaim. pwm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryniu 26.03.2004 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 ...ale co poniektórym pisującym na Forum trochę pomyliła się wolna wola z samowolą ...a obrona (wolności słowa) z samoobroną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 26.03.2004 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 ...ale co poniektórym pisującym na Forum trochę pomyliła się wolna wola z samowolą ...a obrona (wolności słowa) z samoobroną Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 26.03.2004 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 ...ale co poniektórym pisującym na Forum trochę pomyliła się wolna wola z samowolą ...a obrona (wolności słowa) z samoobroną Albo z ringiem bokserskim, czy matą zapaśniczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pikuś 26.03.2004 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 No więc jestem na forum. Przekonaliście mnie, że warto trochę stracić aby być w towarzystwie ludzi życzliwych. Wiem,że na forum są trzy kategorie uczestników: ci którzy się uczą, ci którzy chcą nauczyć i w końcu ci, co są tu tylko po to aby w sposób bezkarny dokuczać innym. Mam nadzieję, że nie będę spotykał tych trzecich. Dziękuję za pomoc w podjęciu decyzji wszystkim ,którzy odpowiedzieli na moje dylematy. Serdecznie pozdrawiam Pikuś -forumowicz zalogowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 26.03.2004 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 No więc jestem na forum. http://emots.gpbb.net/Hurrra.gif http://emots.gpbb.net/Hurrra.gif http://emots.gpbb.net/Hurrra.gif http://emots.gpbb.net/Hurrra.gif http://emots.gpbb.net/Hurrra.gif I zmień tytuł, bo przecież nie żegnasz się z nami. Raczej witasz się w nowej postaci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts