ponury64 06.02.2012 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 dla jednoosobowej firmy zakładającej ogrody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mateusz21m 06.02.2012 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 mikrociągnik to jak się ma sporo kasy na start. bo zakup z oprzyrządowaniem glebogryzarką i turem bezcennym przy ogrodzie to już wydatek około 20tyś zł. ja gdy się przymierzałem to na początku kupiłem glebogryzarkę kosę spalinową szpadel grabie taczki walec to taka podstawa... ale nie najtańsze tylko wszystko coś lepszego grabie i szpadel to podstawa żeby kupić coś lepszego.Ale jako 1 osoba to moim zdaniem za mało lepiej kogoś do pomocy wziąć choćby do zagrabiania pod trawnik we dwie osoby szybciej praca ubywa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury64 14.02.2012 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 a system Vari 6,5 Km zdałby egzamin za 9tys byłby mikrociągnik jednoosiowy ,pług ,glebogryzarka -brony i kultwator skombinowałbym z starych konnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts