Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 136
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

w końcu mam fotki zapraszam :)

https://picasaweb.google.com/marze6/Dom?authuser=0&authkey=Gv1sRgCNb3jJvjiv_pGg&feat=directlink

KPS możesz zobaczyć sobie bramę, brama Wiśniowski orzech, okna jasny orzech

przepraszam za bałagan w sobotę nieźle szła robota dookoła domu stąd obiadek na miejscu

kto jeszcze projektuje zwróćcie uwagę na skosy na górze w oryginale łazienka jest tam pod skosem gdzie u nas jest pokój z 2 oknami do ziemi weźcie to po uwagę

Pewnie taka cisza, bo wszyscy na budowie siedzą :p u nas w tym tygodniu kończą dach, ścianki działowe na górze już postawione, okna i brama garażowa zamówione więc wszystko idzie w jak najlepszym porządku. Oby pogoda jeszcze troche wytrzymała.. Jak będę na budowie to postaram się zrobić kilka zdjęć pokoi na górze. Wszystko wyszło super, ten projekt jest genialny! Pozdrawiam.

No tak też można. My się zdecydowaliśmy wstawiać okna (chociaż pierwotnie chciałam żeby dom postał przez zimę bez okien) bo mówią że nic się nie stanie, to osiadanie jest tak minimalne że nie powinno nic popękać, a czas nas goni i szkoda mi odpuścić te pare prac, które można zimą wykonać. Jeżeli chodzi o górę to właściwie nie zmieniliśmy nic oprócz przesunięcia ścianki działowej. Kosztem jednego z pokoi powiększyliśmy łazienkę, więc teraz mamy w niej duże okno do samej ziemi a z tego pokoju zrobimy mały gabinet. Łazienka wyszła naprawdę super, duża, ustawna i będzia jasna na czym mi bardzo zależało. Odpuściliśmy też garderobę w sypialni bo tą drugą łazienkę na nią wykorzystamy. Dziękuję marze6 za zdjęcia, zdecydowałam się również na okna w kolorze orzech :)

witamy was wszystkich po dlugiej przerwie i oczywiscie pozdrawiamy .u nas to tak sie pokielbasilo ze hejjjjjj pojechalismy do polski z mysla ze juz dach bedziemy odbierac a tu masz niespodzianki jedna za druga nawet nam sie smiac nie chce hehehehhe.najpierw ekipa sobie poszla do innej roboty bo niby niema tego i tamtego i tak jakby wykrakali bo gosciu co mial nam dach zrobic na czas oczywiscie (chodzi o drzewo) ma jakies pogrzeby i wesela caly czas i tak nas odklada:bash:kur...... zima juz za pasem a wam pozazdroscic:P:P a my takie plany mielismy jakie wy realia przdstawiacie cholera!!!! hihihihihih a jakos to bedzie .jesli chodzi o okna to w naszych stronach króluje okno plast z krakowa przynajmniej naszym zdaniem i tej firmy sie bedziemy trzymac! w lazience na gorze wstawiamy okno dachowe .teraz bedziemy sie czesciej odzywac pa Edytowane przez centrina