kussia 01.10.2013 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 zgadza sie mega wygląda, widzę że nikt nie robi balkonów tylko te atrapy my wprowadzimy jednak balkony bo na wizualizacji mega wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KPS 06.10.2013 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 W jakim kolorze robicie bramy garażowe?Tak jak na wizualizacji naszego projektu czy inaczej?Mam z tym straszny problem, bo nie wiem czy okna drewniane i brama biała czy wszystko w kolorze drewnianym...A może ktoś ma już jakies zdjecia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marze6 07.10.2013 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 w końcu mam fotki zapraszam https://picasaweb.google.com/marze6/Dom?authuser=0&authkey=Gv1sRgCNb3jJvjiv_pGg&feat=directlink KPS możesz zobaczyć sobie bramę, brama Wiśniowski orzech, okna jasny orzech przepraszam za bałagan w sobotę nieźle szła robota dookoła domu stąd obiadek na miejscu kto jeszcze projektuje zwróćcie uwagę na skosy na górze w oryginale łazienka jest tam pod skosem gdzie u nas jest pokój z 2 oknami do ziemi weźcie to po uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kussia 07.10.2013 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Super, pieknie wyglada, a powiedz mi te okna które sa w pokojach i w jadalni jaki ma wymiar ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marze6 07.10.2013 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 kuchnia front 120x150180x150bok w kuchni , pokoik na dole i góra szczyt 150x150reszta 90x230duże 3x 90x230 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KPS 07.10.2013 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Ładnie wygląda ta brama i okna, teraz dopiero mam nad czym myśleć!! Ale w domu w ogóle nie mogę się rozeznać, co gdzie i jak, może dlatego że lustrzane odbicie:P Fajnie że już tak duzo macie, pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kussia 08.10.2013 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 marze6 a moge prosić o dwa zdj. elewacji bocznej prawej i lewej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marze6 08.10.2013 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 niestety teraz nie zrobiłam elewacji bocznej mam tylko te zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kussia 08.10.2013 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 aha ok to jak bedziesz na budowie to nie zapomnij bo ja jestem na etapie planowania elewacji bocznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kussia 14.10.2013 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 ale cisza nic sie nie chwalicie na jakim etapie jestescie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KPS 14.10.2013 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Pewnie taka cisza, bo wszyscy na budowie siedzą u nas w tym tygodniu kończą dach, ścianki działowe na górze już postawione, okna i brama garażowa zamówione więc wszystko idzie w jak najlepszym porządku. Oby pogoda jeszcze troche wytrzymała.. Jak będę na budowie to postaram się zrobić kilka zdjęć pokoi na górze. Wszystko wyszło super, ten projekt jest genialny! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raven211 14.10.2013 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 KPS na jakie okna się zdecydowaliście ??my właśnie sie przybieramy ale jakoś czsu brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KPS 14.10.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Okna na profilu RECHAU. Nie wiem jak u Was ale u mnie na okna czeka się miesiąc wiec jak się spieszycie z budową to radzę już zamawiać, chociaż z drugiej strony mowią też że teraz są takie pianki że nawet i w zimie ludzie wstawiają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kussia 15.10.2013 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 oj juz macie dach zaraz okna bosko a my dopiero na wiosne ruszamy, a mnie już chce skręcić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marze6 15.10.2013 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 KPS jak macie rozplanowaną górę? wg projektu czy zmieniliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raven211 15.10.2013 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 dzięki KPS ale u nas na zimę zabiliśmy deskami a okna co prawda zamówimy zimą ale wsawiamy na wiosnę teraz póki co kładizemy elektrykę juz w sobotę no a później hydraulikę jak zdążymy przed mrozami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KPS 15.10.2013 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 No tak też można. My się zdecydowaliśmy wstawiać okna (chociaż pierwotnie chciałam żeby dom postał przez zimę bez okien) bo mówią że nic się nie stanie, to osiadanie jest tak minimalne że nie powinno nic popękać, a czas nas goni i szkoda mi odpuścić te pare prac, które można zimą wykonać. Jeżeli chodzi o górę to właściwie nie zmieniliśmy nic oprócz przesunięcia ścianki działowej. Kosztem jednego z pokoi powiększyliśmy łazienkę, więc teraz mamy w niej duże okno do samej ziemi a z tego pokoju zrobimy mały gabinet. Łazienka wyszła naprawdę super, duża, ustawna i będzia jasna na czym mi bardzo zależało. Odpuściliśmy też garderobę w sypialni bo tą drugą łazienkę na nią wykorzystamy. Dziękuję marze6 za zdjęcia, zdecydowałam się również na okna w kolorze orzech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
centrina 20.10.2013 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 (edytowane) witamy was wszystkich po dlugiej przerwie i oczywiscie pozdrawiamy .u nas to tak sie pokielbasilo ze hejjjjjj pojechalismy do polski z mysla ze juz dach bedziemy odbierac a tu masz niespodzianki jedna za druga nawet nam sie smiac nie chce hehehehhe.najpierw ekipa sobie poszla do innej roboty bo niby niema tego i tamtego i tak jakby wykrakali bo gosciu co mial nam dach zrobic na czas oczywiscie (chodzi o drzewo) ma jakies pogrzeby i wesela caly czas i tak nas odklada:bash:kur...... zima juz za pasem a wam pozazdroscic:P:P a my takie plany mielismy jakie wy realia przdstawiacie cholera!!!! hihihihihih a jakos to bedzie .jesli chodzi o okna to w naszych stronach króluje okno plast z krakowa przynajmniej naszym zdaniem i tej firmy sie bedziemy trzymac! w lazience na gorze wstawiamy okno dachowe .teraz bedziemy sie czesciej odzywac pa Edytowane 20 Października 2013 przez centrina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marze6 23.10.2013 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 a my mamy już piec i kaloryfery :) ciepełko się robi .. coraz cieplej:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marze6 23.10.2013 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 streszczajcie się tam trochę z tymi budowami kto będzie ze mną wnętrze urządzał jak się tak ociągacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts