kussia 14.03.2014 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Hej, my już wkońcu mamy pozwolenie na budowę i zaczynamy startować z dakotą, pogoda dopisuje więc bedzie z góreczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marze6 12.06.2014 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 (edytowane) hej jak tam u was idzie? wszyscy zajęci budową nie ma czasu na pisanie;) mam pytanko czy macie może jakiś pomysł na tą ścianę między kuchnią i salonemmy już pomalowaliśmy ściany zamówiliśmy kuchnie jak trochę to ogarnę to wrzucę kilka fotek narazie jest jeszcze bałagan i zasłonięta podłoga szukam teraz inspiracji do tej ściany i zarazem ściany tvdół cały machnęliśmy Dekoral fashion natchnienie bardzo fajnie wyszło prawie biały leeeeciutkie ecru Edytowane 12 Czerwca 2014 przez marze6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marze6 16.06.2014 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 no i powoli się urzązamy fronty białe jeszcze zasłonięte folią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kussia 23.06.2014 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Witam, wkońcu coś się dzieje ) marze6 daleko jesteście my w tym tygodniu najprawdopodobniej wylejemy chudy beton, puki co izolacje fundalemtów robią i opaskę wokół domu jak będziesz miala chwilę wrzuć zdj wszystkich pomieszczeń ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eweleena 15.07.2014 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 dzień dobry, na wstępie napiszę że jest to mój pierwszy wpis. Jestem bardzo zainteresowana projektem domu dakota. czy wiecie może czy jest możliwość zmiany położenia kominka?- chce otwartą kuchnie a wydaje mi się że ten komin ja jakby zamyka? gdzie zrobiliście pralnię? oraz jak przedstawia się mniej więcej koszt budowy dakoty? jakbyście mogli przesłać mi zdjęcia abym lepiej mogła wyobrazić sobie wnętrze - byłabym bardzo wdzięczna. najbardziej obawiam się tej małej kuchni i czy stół bez problemu wejdzie czy lepiej zlikwidować pokój na dole? tylko gdzie wtedy stałby telewizor? Zastanawiam się jeszcze nad projektem "Heweliusz PS" - niestety przód tego domu jest brzydki i chciałabym go zmienić aby był odzwierciedleniem tylu tylko bez balkonu http://www.tooba.pl/projekt-domu-Heweliusz-PS/a,s_pd,idp,20528.html. Proszę o doradzenie i ewentualne zdjęcia na maila [email protected] Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KPS 07.08.2014 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Czesc eweleena, fajnie że zdecydowaliscie sie na budowe dakoty, odpisuje Ci bo my wlasnie mielismy takie same dylematy odnosnie pomieszczen jak Ty. Zostawilismy kuchnie i sciane kominkowa tak jak jest w projekcie ale np wygospodarowalismy pralnie kosztem lazienki na dole np zlikwidowalismy prysznic a wneke z niego pozostala zabudowalismy i mamy wejscie do pralnii od strony garazu, zlikwidowalismy tez pokoj na dole i mamy tam duza jadalnie w ktorej stanie stół, salon sie otworzyl ale zostal tez kat w ktorym stanie tv, zreszta gdybys chciala wysle ci zdjecia na maila bo wprowadzilismy kilka zmian ktore wg mnie ulepszyly ten projekt i dzieki temu stal sie bardziej otwarty i nowoczesny. Przejrzyj sobie moje wpisy, w ktoryms z nich pisalam dokladnie co zmienilismy, moze wykorzystacie nasze pomysly a swoja droga moge wyslac Ci zdjecia i moze lepiej bedziesz mogla sobie to wyobrazic. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eweleena 08.08.2014 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 witaj, byłabym wdzięczna za zdjęcia - bo nadal szukamy z mężem projektu i znowu powróciliśmy do dakoty....chociaż Wiliam III na stronie prestige tez nas przyciągnął ale dla niego musielibyśmy zmienić warunki zabudowy...mój mail [email protected]pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eweleena 11.08.2014 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 Witam jeszcze raz prosze niech ktos mi,wysle zjecia domu dakota. Martwi mnie zbyt maly salon z jadalnia -tylko 29m2 chcialabym zobaczyc przynajmniej na zdjeciach po wybudowaniu urzadzeniu Nie rozumiem rowniez co to za sciana miedzy kuchnia a salonem ktora na zdjeciach uzytkownika marzec6 widac?"proszebo o odpowiedz bo nadal zwlekam z kupnem a czas goni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marze6 24.09.2014 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2014 jak tam u was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasko36 01.10.2014 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Witam serdecznie, jestem nowy na forum, Chciałbym zapytać czy ktoś buduje dakotę w okolicach radomia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kussia 20.10.2014 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Hej, jak tam u Was postępy cisza i cisza. My wkońcu już mamy dakotę z tym, że w trakcie robienia dachu, a pododa nie dopisuje pada i pada. Jak tylko zrobią dach wrzucę zdjęcia Piszcie co się dzieje u Was i zdj dodajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raven211 20.10.2014 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 witam Wszystkich po długiej przerwie może teraz częściej będę zaglądała póki co chwalę się my już mieszkamy od miesiąca ale już jest super jak znajdę chwilę to po załączam fotki wszystko jest super oczywiście nadal wykańczamy teraz elewacja ale juz chy ba najgorsze za nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marze6 04.11.2014 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 raven pokaż fotki my tez mieszkamy i nie mam czasu sie zebrać zeby je zrobic ale u na jeszcze duzo roboty teraz mysle nad krzesłami do kuchni macie może coś ciekawego na oku do naszej dakoty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raven211 06.11.2014 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 może teraz w długi weekand coś podeślę my też cały czas wykańczamy no ale już coraz fajniej pozdrawiam wszystkich i życzę wytrwałości w dążeniu do celu:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marze6 29.05.2015 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2015 hej no jak tam idzie nikt nie pokazuje co się dzieje dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
centrina 29.08.2016 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2016 (edytowane) cześć dziewczyny witam was po tak długiej przerwie i chciałam zapytać jak się wam mieszka?postanowiłam znowu odświeżyć forum bo troche tak mi brakuje bajerki z wami !! hihihi .a i więcej czasu teraz mamy z mężem ! (nareszcie ) oczywiście oczekuje tez wyczerpujących artykułów od nie mieszkających jeszcze w swoich wymarzonych dakotach. my pomalutku i mozolnie wykańczamy swój domek ,postanowiliśmy trochę zwolnic tępa i odpocząć troche! czekamy na nowe wpisy ,moze jakieś ciekawe zdjęcia ze środka i ogrodów waszych .ciekawi też jestesmy czy grono budujących dakotę sie rozszerzyło ? u nas byla kiedys para z francji (pozdrawiamy ich) bardzo im sie dakota spodobała ! moze jeszcze ktos dołączył do nas budujących zapraszam do dyskusji i pozdrawiamy. a oto nasza oryginalna dakota, Edytowane 29 Sierpnia 2016 przez centrina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
centrina 29.08.2016 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts