Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• 2 months później...
  • Odpowiedzi 136
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

hej jak tam u was idzie? wszyscy zajęci budową nie ma czasu na pisanie;)

mam pytanko czy macie może jakiś pomysł na tą ścianę między kuchnią i salonem

my już pomalowaliśmy ściany zamówiliśmy kuchnie jak trochę to ogarnę to wrzucę kilka fotek

narazie jest jeszcze bałagan i zasłonięta podłoga

szukam teraz inspiracji do tej ściany i zarazem ściany tv

dół cały machnęliśmy Dekoral fashion natchnienie bardzo fajnie wyszło prawie biały leeeeciutkie ecru

Edytowane przez marze6

• 4 weeks później...
dzień dobry, na wstępie napiszę że jest to mój pierwszy wpis. Jestem bardzo zainteresowana projektem domu dakota. czy wiecie może czy jest możliwość zmiany położenia kominka?- chce otwartą kuchnie a wydaje mi się że ten komin ja jakby zamyka? gdzie zrobiliście pralnię? oraz jak przedstawia się mniej więcej koszt budowy dakoty? jakbyście mogli przesłać mi zdjęcia abym lepiej mogła wyobrazić sobie wnętrze - byłabym bardzo wdzięczna. najbardziej obawiam się tej małej kuchni i czy stół bez problemu wejdzie czy lepiej zlikwidować pokój na dole? tylko gdzie wtedy stałby telewizor? Zastanawiam się jeszcze nad projektem "Heweliusz PS" - niestety przód tego domu jest brzydki i chciałabym go zmienić aby był odzwierciedleniem tylu tylko bez balkonu http://www.tooba.pl/projekt-domu-Heweliusz-PS/a,s_pd,idp,20528.html. Proszę o doradzenie i ewentualne zdjęcia na maila [email protected] Pozdrawiam serdecznie

• 4 weeks później...
Czesc eweleena, fajnie że zdecydowaliscie sie na budowe dakoty, odpisuje Ci bo my wlasnie mielismy takie same dylematy odnosnie pomieszczen jak Ty. Zostawilismy kuchnie i sciane kominkowa tak jak jest w projekcie ale np wygospodarowalismy pralnie kosztem lazienki na dole np zlikwidowalismy prysznic a wneke z niego pozostala zabudowalismy i mamy wejscie do pralnii od strony garazu, zlikwidowalismy tez pokoj na dole i mamy tam duza jadalnie w ktorej stanie stół, salon sie otworzyl ale zostal tez kat w ktorym stanie tv, zreszta gdybys chciala wysle ci zdjecia na maila bo wprowadzilismy kilka zmian ktore wg mnie ulepszyly ten projekt i dzieki temu stal sie bardziej otwarty i nowoczesny. Przejrzyj sobie moje wpisy, w ktoryms z nich pisalam dokladnie co zmienilismy, moze wykorzystacie nasze pomysly a swoja droga moge wyslac Ci zdjecia i moze lepiej bedziesz mogla sobie to wyobrazic. Pozdrawiam :)

Witam jeszcze raz prosze niech ktos mi,wysle zjecia domu dakota. Martwi mnie zbyt maly salon z jadalnia -tylko 29m2 chcialabym zobaczyc przynajmniej na zdjeciach po wybudowaniu urzadzeniu Nie rozumiem rowniez co to za sciana miedzy kuchnia a salonem ktora na zdjeciach uzytkownika marzec6 widac?"proszebo o odpowiedz bo nadal zwlekam z kupnem a czas goni

• 1 month później...
  • 3 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 6 months później...
  • 1 year później...
cześć dziewczyny witam was po tak długiej przerwie i chciałam zapytać jak się wam mieszka?postanowiłam znowu odświeżyć forum bo troche tak mi brakuje bajerki z wami !! hihihi .a i więcej czasu teraz mamy z mężem ! (nareszcie :rolleyes:) oczywiście oczekuje tez wyczerpujących artykułów od nie mieszkających jeszcze w swoich wymarzonych dakotach. my pomalutku i mozolnie wykańczamy swój domek ,postanowiliśmy trochę zwolnic tępa i odpocząć troche! czekamy na nowe wpisy ,moze jakieś ciekawe zdjęcia ze środka i ogrodów waszych .ciekawi też jestesmy czy grono budujących dakotę sie rozszerzyło ? u nas byla kiedys para z francji (pozdrawiamy ich) bardzo im sie dakota spodobała ! moze jeszcze ktos dołączył do nas budujących zapraszam do dyskusji i pozdrawiamy. a oto nasza oryginalna dakota,20160821_095731.jpg20160821_095830.jpg Edytowane przez centrina