bisbau 07.02.2012 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Z różnych względów zdecydowałem się na strop drewniany Kronoplu z belek dwuteowych iBeams. Pierwszy problem - zerowa dostępność. Wszędzie na zamówienie, czas oczekiwania min. 4 tygodnie, 100% zadatku.Czy ktoś gdzieś widział takie belki "na składzie" albo wie, gdzie mają je w krótszym czasie oczekiwania? Drugi problem - zawiesia. Mój strop będzie mocowany bezpośrednio do żelbetowego wieńca. Gdzieś na stronie Kronopolu mignęło mi zawiesie nazwane SIMPSON ITTM, który nie dość, że tworzy zawiesie /pochwę/ na belkę, to ma jeszcze "język" zawieszany na krawędzi wieńca. Gdzie to kupić? Internet milczy... PozdrawiamGrzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barthelemy 07.02.2012 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Dzwon bezpośrednio do producenta, powinni Ci odpowiedzieć na twoje pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawek9000 07.02.2012 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 produkt ten ma markę Simpson Strong Tie i pod taką nazwą go znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bisbau 07.02.2012 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Bardzo dziękuję za "namiar" na zawiesia. Pozostaje jeszcze kwestia belek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek50 12.02.2012 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 A może zastanów się nad belkami STEICO . Ja takie zastosowałem . Dostawa bezpośrednio na bdowę . Bez żadnych problemów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawek9000 14.02.2012 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Steico czy Kronopol to praktycznie to samo więc wybierz co bardziej dostępne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts