samosha 07.02.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Jestem właśnie po załatwieniu ostatnich formalności kredytowych, czyli podpisaniu umowy i nareszcie czas na urządzenie własnego dwupokojowego mieszkania. Od jakiegoś czasu szperam w internecie i wynajduje najróżniejsze dodatki, a nawet detale do mieszkania. Postawiłam na styl skandynawski. W zasadzie jedyna rzecz z jaką mam problem http://1.bp.blogspot.com/_Eqifx4Ax0xM/SRrLynmSU2I/AAAAAAAA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekparkiet 08.02.2012 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Jestem właśnie po załatwieniu ostatnich formalności kredytowych, czyli podpisaniu umowy i nareszcie czas na urządzenie własnego dwupokojowego mieszkania. Od jakiegoś czasu szperam w internecie i wynajduje najróżniejsze dodatki, a nawet detale do mieszkania. Postawiłam na styl skandynawski. W zasadzie jedyna rzecz z jaką mam problem http://1.bp.blogspot.com/_Eqifx4Ax0xM/SRrLynmSU2I/AAAAAAAA Skandynawia to ługowanie podłóg, jest to sposób zabezpieczania podłogi bardzo tam popularny i moim zdaniem praktyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ade 13.02.2012 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Skandynawia to ługowanie podłóg, jest to sposób zabezpieczania podłogi bardzo tam popularny i moim zdaniem praktyczny. ługowanie nie zabezpiecza podłogi! jest tylko sposobem na jej wybielenie... Po wyługowaniu podłogę musisz zabezpieczy lakierem lub olejem. Albo kupić już gotową, wykończoną w taki sposób jaki Ci odpowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekparkiet 13.02.2012 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 ługowanie nie zabezpiecza podłogi! jest tylko sposobem na jej wybielenie... Po wyługowaniu podłogę musisz zabezpieczy lakierem lub olejem. Albo kupić już gotową, wykończoną w taki sposób jaki Ci odpowiada. Źle się wyraziłem, natomiast [ moderowano - reklama ] ługowanie wcale nie musi oznaczać wybielenie, może użyć ługu nie tylko białego, ale np. szarego lub antycznego(do dębu)- ten zdecydowanie przyciemni podłogę. Po ługowaniu możemy lakierować, olejować ale również możemy użyć mydła do podłóg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samosha 16.02.2012 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Bardziej chodziłoby mi o gotową białą podłogę w stylu skandynawskim, tak żeby nie trzeba było jej ługować itp. Taka biała, surowa… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 16.02.2012 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 No to zostaje szorowanie dech szczotką i szare mydło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 17.02.2012 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Samosha, nie wiem czy interesuje Cię tylko drewno. Ja biorę np. całkowicie białe panele - Quick Step Dąb Biały Passionata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samosha 09.03.2012 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Interesuje mnie tylko drewno. W poprzednim wynajmowanym mieszkaniu mieliśmy panele i jak sobie przypomne jak one później wyglądały to wiem, że nigdy się na takie rozwiązanie we własnym mieszkaniu nie zdecyduje.. Już mam pare typów, za parę dni wrzucę, to może coś podpowiecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts