idkam 22.03.2004 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Witam, jeśli macie jakieś pytania - proszę śmiało.Na niecenzuralne pytania i niegrzeczne opinie konkurencji nie odpowiadam!!!! idkam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 22.03.2004 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 czy żeby odbierać w sieci Idea faksy na telefon komórkowy, czy trzeba wykupywać dodatkową usługę, czy jest to możliwe na ten nr telefonu, który posiadam np. w pakiecie Domowy. I jaka będzie prędkość odbioru faksu 9600 czy da się jakoś szybciej z wykorzystaniem GPRS?Interesuje mnie to, bo wszystko wskazuje na to że w nowym domu, tuż pod Warszawą, nie będę miał telefonu stacjonarnego. A potrzebuję korzystać z faksów do pracy (pracować będę właśnie w domu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 22.03.2004 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Hmmm, mało precyzyjnie się określiłem... optima i oferta dla osób indywidualnych to nie moje podwórko, ale spróbuję.. 1. jest tak usługa jak "transmisja faksów z dodatkowym numerem" tutaj musisz mieć telefon podłączonu on line do kompa2. pojawiło się coś takiego jak mBox VIP (ale w ofercie dla biznesu), za nowy temat by się rozpisywać. Nie słyszałem, by GPRS pomógł w szybkości transferu faksu. Tyle mogę podpowiedzieć, gdyby cosik czekam na pytania M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 22.03.2004 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 to jakie jest twoje podwórko? o co można pytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 22.03.2004 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Bardziej oferta dla firm, usługi dodane porównanie do konkurencji. M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts