mgk 07.10.2013 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Prace przy elewacji ciągle trwają Domek ma piękną szarą wyjściową szatę, mam nadzieję, że do końca tygodnia zmieni kolor. Póki co panowie robią konstrukcję pod podbitkę, u nas ma być wykończona jak i reszta domu - styro i kolor (biały - to też kolor ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mgk 07.10.2013 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Wczoraj mieliśmy miłe, chociaż bardzo krótkie, odwiedziny. Za otrzymany prezent - przecudnej urody żółtą magnolię - dziękujemy Ogród zyskał dostojną lokatorkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mgk 29.10.2013 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 W ciągu tego miesiąca sporo się zmieniło, a ja nawet nie miałam czasu wejść na forum Domek ma już nową elewację - wyszła super, zupełnie zmieniając oblicze domu. W ogrodzie zagęściło się nieco, obsadziliśmy już całą działkę tujami- teraz tylko trzeba je jeszcze wyłożyć włókniną i obsypać kamyczkiem i będzie super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiazet 29.10.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Tyle ciekawych nowości, a zdjęć nie ma:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mgk 31.10.2013 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Zdjęcia są, tyle tylko, ze nie przegrane Chwilowo mamy tyle innych rzeczy na głowie, że na te wydawałoby się najprostsze nie starcza już czasu i ochoty. Im więcej posiadamy tym więcej zadań to generuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiazet 02.11.2013 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Widziałam elewację z samochodu, wygląda SUPER!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mgk 04.11.2013 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 dziękuję miło mi, że się podoba, powiem nieskromnie, że nam też i to bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mgk 18.12.2013 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Witaj Eli2013Okna kupowaliśmy w Rzeszowie w Firmie Salamandra - są dystrybutorem firmy HEKAPLAST. Oni również je montowali. Zdecydowaliśmy się na montaż poza licem ściany z zastosowaniem foli paro szczelnych i paro przepuszczalnych. Do montażu nie mam najmniejszych zastrzeżeń, na miejscu zawsze był właściciel firmy, z nim wszystko ustalaliśmy, mąż starał się być również obecny, ale uważam, że nie było konieczności patrzenia na ręce. Firma Pana Jacka jest godna zaufania. Co do profili Schuco, zasadniczo też nie mam zastrzeżeń. Na tych profilach można kupić okna min. od Jezierskiego czy z Hekaplastu. Z całą pewnością są to drogie rozwiązania. W Mielcu będzie trudno znaleźć sprzedawcę oferującego okna na tym profilu najłatwiej profil VEKA, Brugmann. Temat trudny i nie zazdroszczę tego etapu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hajmal 02.01.2014 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Witajcie możesz powiedzieć jak stoicie z rachunkami za media ? Ciekawa jestem jak u was się kształtują Szczęśliwego Nowego Roku ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mgk 02.01.2014 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Info, poszło na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mgk 14.02.2014 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Wszystkiego najlepszego w dniu Świętego Walentego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 09.05.2014 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 napiszcie lepiej jak budowa / dom ?? Eli2013 - ja mam takie okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mgk 20.05.2014 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Budowa skończyła się i nastąpiło słodkie rozleniwienie. Mieszkamy już prawie rok i wszystko co mogę powiedzieć w tym zakresie to - JEST SUPER!Pewnie, że jeszcze brakuje pewnych elementów, jeszcze nie wszystko kończone w 100%, ale te braki nie powodują dyskomfortu w mieszkaniu i życiu. Działka też została już w większości zagospodarowana, trawa rośnie jak szalona, roślinki, krzewy, drzewka zasadniczo przezimowały i cieszą oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mgk 22.05.2014 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 (edytowane) Pierwsze zdjęcia po dłuższej przerwie Zakwitł pierwszy różany krzew, kolejne niebawem http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=261538&d=1400764818 widok domku od frontu, może nie w całej okazałości ale coś niecoś widać http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=261539&d=1400764819 na deser lawenda... http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=261540&d=1400764822 Edytowane 22 Maja 2014 przez mgk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szyszszunia 03.12.2014 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 Witam się w waszym wątku:bye:piękny domek i tyle włożonej pracy. Super. Chciałabym dopytać jakie robiliście tynki i jaka ekipa. Czy jeszcze szpachlowaliście czy tylko grunt i malowanie. A wasz domek centralnie w Mielcu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mgk 23.12.2014 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 Witaj szyszszunia Tynki mieliśmy tradycyjne cementowo-wapienne - ekipy niestety nie mogę polecić - partacze. Oczywiście ściany musieliśmy szpachlować, później gruntowanie i malowanie. Malowaliśmy farbami sikkensa. Z czystym sercem mogę je polecić - bardzo , bardzo wydajne, świetnie kryją i co najważniejsze super w utrzymaniu - wszystkie zabrudzenia świetnie schodzą, przy użyciu mokrej ściereczki. A, że to istotne wie każdy posiadacz szalonego potomstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mgk 05.02.2015 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 I druga zima we własnym domku spokojnie nam mija. Zimno na szczęście omija nas szerokim łukiem, okres grzewczy - bajka. Ze śniegu cieszą się dziewczynki, właśnie przed domem powstały okazałe bałwany - sztuk 4, dla każdego po jednym. Mąż zakończył malowanie garażu i zainstalował docelowe oświetlenie - trochę to wszystko trwa ale zmęczenie materiału tłumaczy wszystko. Powolutku pojawiają się brakujące elementy, w przyszłym tygodniu rolety, a później może brama i bramka zakończą temat ogrodzenia.Parcia nie ma. Wszystko toczy się leniwie. I jest o.k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mgk 15.04.2015 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 Wiosenny przegląd roślin - jeden lilak do wymiany, lawenda też słabo przezimowała. Więcej strat na razie nie ma. Nowości - kolejne rododendrony, wrzośce, Araukaria chilijska. Posadziliśmy także jukę ogrodową oraz róże niskopienne. W części ogrodowo-działkowej przybyły wiśnia niskopienna, porzeczka czarna i szparagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mgk 15.04.2015 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 Bramy i bramki nadal nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mgk 06.05.2015 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Wiosna, wiosna, wiosna ach to ty....W ogrodzie nowe kwiaty, róże już wypuściły pączki, bez czaruje zapachem a magnolie urodą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts