hajmal 04.09.2013 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 potwierdzam widać efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mgk 04.09.2013 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 To dobrze, że są dostrzegalne Ja nie mogę się wprost napatrzeć na te róże. Spełniamy swoje marzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mgk 06.09.2013 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 (edytowane) Zakwitły Ziemowity - hura Chyba dokupię więcej cebulek, bo są prześliczne. A z prac stricte budowlano-wykończeniowych, na placu boju wreszcie wrócił temat schodów i tarasu - prace w trakcie. W kolejce czeka elewacja. Wiem jaki kolor ma być - śmietankowy, ale jeszcze nie do końca wiemy z jakiej firmy będzie masa. Ja optuję za caparolem, mąż skłania się ku ceresitowi. No i mamy problem Edytowane 6 Września 2013 przez mgk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mgk 17.09.2013 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Wreszcie udało się zakończyć etap siania trawy . Zasiana wszędzie, warunki do wschodzenia - idealne, mam nadzieję, że do zimy zdąży się dobrze ukorzenić, a na wiosnę będzie już pięknie, zielono. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mgk 17.09.2013 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Pogoda dla trawy dobra, do robienia elewacji już niekoniecznie. Dalej nie wybraliśmy tynku, na razie obdzwoniłam składy w poszukiwaniu styropianu - ceny wzrosły w przeciągu 2 tygodni 3 razy, średnio o 10%, dlaczego nie kupiliśmy tego styro w sierpniu?Za termoorganikę chcą od 230 zł/m3 wzwyż, a nam potrzeba ponad 40m3, booożesz ty mój, a gdzie reszta ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hajmal 18.09.2013 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 kto wam robi docieplenie ?Nam robił Fasader, Powiem ci że z P. Krzysztofa jestem zadowolona, Niesamowicie bałam się tego etapu bo to były duże koszty i to na dodatek na kredyt. Materiały dla nas brał z Termiko i to w dobrych cenach. Wykonawcy mają swoje zniżki czego nie maja zwykły klient. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mgk 18.09.2013 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Ja też mam mały stresik, jak to wszystko wyjdzie i będzie wyglądało. Nam wszystko ciągnie jedna firma - Great House, p. Kazek wie na czym nam zależy i wszystko stara się robić z należytą dbałością i starannością o detale. Materiały kupujemy sobie sami, mąż ma dar do negocjowania rabatów, a że sam też prowadzi działalność, to nie jest traktowany jak przeciętny Kowalski. Styro ostatecznie kupiliśmy w Budo-termie, cena do zaakceptowania, nie wiadomo tylko, kiedy dokładnie znajdzie się u nas na podwórku. Podobno teraz jest zwiększone zapotrzebowanie i są nieco dłuższe terminy oczekiwania, zobaczymy, pogoda jaka jest każdy widzi, wiec te kilka dni poślizgu nie ma dla nas znaczenia. Dalej mamy dylemat ceresit czy caparol, ten drugi 50% droższy, ale jakość też lepsza,.... wybory, wybory, wybory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hajmal 18.09.2013 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 no to o tyle macie fajniej, w jakiej branży mąż działa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mgk 18.09.2013 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Mąż jest "górnikiem" - kopie, kopie.... w ziemi Gdybyś potrzebowała ziemi/piasku/pospółki to się polecamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiazet 19.09.2013 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 A ziemia jakiej jakości? Bo nam sporo potrzeba do wyrównania terenu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hajmal 20.09.2013 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 O widzisz, przydała by mi się z jedna wywrotka takiej mega urodzajnej ziemi. Jaki to był by mniej więcej koszt ? No i pytanie czy macie coś takiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mgk 20.09.2013 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Ziemia - myślę, że dobra - mamy nią nawiezioną całą działkę, póki co wszystko rośnie Na priva wyślę wam kontakt do męża - on się tym zajmuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mgk 20.09.2013 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Wczoraj zakończyliśmy definitywnie montaż okien - tj. zamontowano nam na zewnątrz taśmy paroprzepuszczalne, tym samym można przystępować do etapu ocieplania - HURA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiazet 20.09.2013 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Ziemia - myślę, że dobra - mamy nią nawiezioną całą działkę, póki co wszystko rośnie Na priva wyślę wam kontakt do męża - on się tym zajmuje. Dziękuję, wiadomość otrzymałam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mgk 20.09.2013 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Wiadomość z ostatniej chwili - styropian już na podwórku Nawet tak długo nie czekaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mgk 23.09.2013 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Jesienna pogoda wstrzymuje wszystkie prace Na placu boju nie ma ani tynkarzy ani panów od ogrodzenia. Może jurto będzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mgk 24.09.2013 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Pogoda się poprawiła to i panowie się pojawili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiazet 26.09.2013 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Jakie tam poprawiła, znowu leje, niestety:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mgk 27.09.2013 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Jesień, kurna, jesień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mgk 30.09.2013 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 (edytowane) Weekendowe szaleństwo zakupowe - sad wzbogacił się o jabłoń, gruszę, śliwę, czereśnie i winogrona. Ogród zyskał catalpę, akację i trzy lipy Zasadziliśmy też kolejne żywotniki, powoli uzupełniając braki - do końca jeszcze daleka droga. Edytowane 1 Października 2013 przez mgk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts