majsterrr123 08.02.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Witam, robię remont w mieszkaniu i wpadłem na pomysł, żeby sobie w narożniku zrobić szafkę z płyt g-k z półeczką wnękową w środku niej NIżej zamieszcze zdjecie na szybko zrobione w paincie. I teraz nie wiem do konca jak zrobić konstrucje. Czy zrobić ją z drewnianych łat, czy z profili? MOże ktoś napisze coś ? http://www.picshot.pl/pfiles/61984/szafka.jpg Wneka na jakieś 40cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewemal 28.02.2012 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Zabierałam się kiedyś do zrobienia takiej szafki pod telewizor - poradzono mi, żebym wykorzystała deski szalunkowe do wykonania konstrukcji zamiast kupować profile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerzy hajkowski 29.02.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 po co sobie komplikowac,lepiej uzyc plyt MDF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts