noNumber80 08.02.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 (edytowane) Witam, mam pytanie chciałbym obniżyć istniejący sufit z 5m (magazyn o pow. 180m) do 3m. Chciałbym również podzielić powierzchnie magazynu na pomieszczenia. Moje pytanie brzmi tak: czy mogę całkowicie zakryć płytami sufit i do tej konstrukcji przykręcić ściany ?? Czy może istnieje metoda postawienia ścian z g\k przed powieszeniem sufitu? Znalazłem to czego szukałem w zeszycie D131. Zamykam temat. Edytowane 9 Lutego 2012 przez noNumber80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 08.02.2012 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 myślę że w sposób merytoryczny Twoje problemy rozwiąże projektant tej przebudowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noNumber80 09.02.2012 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Dzięki za podpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts