Regut1 10.02.2012 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Okna ze szprosami są duuuużo droższe, więc może sobie wytłumaczę, że nie pasują Tak trzymaj i życze konsekwencji i samych udanych wyborów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 11.02.2012 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 (edytowane) Te skojarzenia to efekt jakiś traumatycznych przeżyć, czy raczej taka obawa żeby nie zapeszyć na przyszłość? Smurfy ogłądasz? Bo wiesz niektórym kształt domków w tej bajce też się dziwnie kojarzy , po co oglądać takie świństwa i to jeszcze podobno dla dzieci? Usiłujesz być dowcipny czy masz naturę złośliwca? Zanim wybrałam okna odwiedzałam różne domy i akurat tak mi się skojarzyło, mimo że jestem prawym obywatelem i nigdy w przybytku zakratowanym nie byłam ale...... może to twój czuły punkt? Smerfy często oglądałam z dzieckiem i ich domki bardzo mi się podobały, z niczym świńskim mi się nie kojarzyły ale widać do wszystkiego można się przyczepić Edytowane 11 Lutego 2012 przez Amelia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regut1 11.02.2012 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Usiłujesz być dowcipny czy masz naturę złośliwca? Śmieje się z bogactwa ludzkich skojarzeń (tych o smurfach również). Jeżeli kogoś to irytuje, może przyjąć że usiłuje być dowcipny/złośliwy ...... może to twój czuły punkt? Mój czuły punkt znajduje się zupełnie w innym miejscu ale jeżeli pozwolisz nie będziemy o tym dywagowali na forum publicznym Pozdrawiam Cię ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 19.02.2012 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 czwczwMam wizualizacje. Byłam już zdecydowana na okna bez szprosów, ale zobaczcie: te dzielone na 4 też wyglądają nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 19.02.2012 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Ja nie widzę przeszkód by wstawić tu szporsy. Troche ta wizualizacja oszukuje, bo ramy są nieproporcjonalnie grube do tych przyszlych rzeczywistych, a i szpros tu wygląda na 18-26mm a nie 8 jak początkowo chciałaś..Możesz zamieścić te rzuty elewacji przed retuszem?Ps. Nie zwracaj uwagi na opinie innych - to nie dla nich chcesz tej zmiany. Jeśli Ci się podobają szprosy to je po prostu bierz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 19.02.2012 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Szprosy będą cieńsze, ale robiący wizualizację znalazł takie zdjecia więc je zamieścił. Latem zamierzam też pomalować balkonowe barierki na biało i płot tez na biało.Zdjecia przed: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts