arturpa 09.02.2012 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Witam, mam problem z popękaną wylewką bez dylatacji pod parkiet oraz obawy o wylewkę bez dylatacji na ogrzewaniu podłogowym, pytałem już o to na forum i uzyskałem wyłącznie sugestię co do zrywania. Przed tak radykalnym posunięciem chciałbym szczegółowo skonsultować temat oraz ocenić jakość wylewek i stopień ryzyka związanego z położeniem na nie warstwy wierzchniej (parkiet, gres). Czy zna ktoś rzeczoznawcę z Warszawy - najlepiej okolice Pruszkowa - w celu dokonania oceny problemu na miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azakrzew 04.03.2012 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Witam, mam problem z popękaną wylewką bez dylatacji pod parkiet oraz obawy o wylewkę bez dylatacji na ogrzewaniu podłogowym, pytałem już o to na forum i uzyskałem wyłącznie sugestię co do zrywania. Przed tak radykalnym posunięciem chciałbym szczegółowo skonsultować temat oraz ocenić jakość wylewek i stopień ryzyka związanego z położeniem na nie warstwy wierzchniej (parkiet, gres). Czy zna ktoś rzeczoznawcę z Warszawy - najlepiej okolice Pruszkowa - w celu dokonania oceny problemu na miejscu? Podnoszę. Ja też jestem zainteresowany skorzystaniem z opinii dobrego rzeczoznawcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teka 05.03.2012 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 hejnalowa 10a w warszawie p.Komorowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Seba332 23.10.2012 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Cześć korzystałem z usług Pana Przemysława Stawarskiego , rzeczoznawca budowlany i biegły sądowy. Cała ekspertyza wykonana fachowo, pełna dokumentacja. Z tego co wiem działa na terenie całej Polski, ze swojej strony mogę zdecydowanie polecić. Zostawię namiary może się przydadzą 603 324 300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts