AgaZ. 30.04.2016 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2016 Hej, juz tylko dwie godziny:)....czekamy....z niecierpliwością. ...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 30.04.2016 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2016 Kolejny raz wracam do dziennika w poszukiwaniu rozwiązań i inspiracji, a tu taka niespodzianka już za 1,5h obejrzę betonową ścianę - bo u mnie to teraz w kręgu zainteresowań - w TV Również czekam na dalsze wpisy dotyczące ogrodu... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 30.04.2016 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2016 Program zajefajny:)Teraz już wiem skąd pomysł na Twój nick:)Gratuluję pięknego, przemyślanego gniazda. Domu, który sam postawiłeś. Pozazdrościć. Mógłbyś mi podpowiedzieć jak rozwiązałeś nawadnianie opartą na wodzie z deszczówki? Mam u siebie 12m3 zbiornik na deszczówkę, zastanawiałem się nad zagospodarowaniem wody do nawadniania, ale ogrodniczka odradzała mi to ze względu na efektywność nawadniania, raczej jej brak. Twierdzi, że wody w zbiorniku wystarczy na kilka cykli w sezonie.Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaZ. 30.04.2016 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2016 Wow, super....jeszcze piekniej wyglądały dom i wnętrza niż na zdjęciach. Gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cob_ra 30.04.2016 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2016 Jestem po obejżeniu programu. Efekt rewelacyjny. Zdjęcia nie oddają wszystkiego. Gratuluje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bitles 30.04.2016 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2016 No i wyszło rewelka w TV Trzeba było wspomnieć o nietoperzach i wężu przy okazji saren i lisów Poważnie sezon tylko 1300? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 30.04.2016 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2016 Gratulacje ... Wyszło świetnie ...( aż się łezka w oku zakręciła ... ) Jak na razie to najlepszy odcinek ... Pozdrawiamy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xesxpox 30.04.2016 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2016 Witamrównież widziałem, gratulację pięknego domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d.i.m. 30.04.2016 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2016 Gratulacje! wreszcie mogłam obejrzeć dom "od środka". Dom oraz Wy zaprezentowaliscie się świetnie. Mój mąż jak już wybuduje naszego pasywninaka, ma zrobić mi dokładnie taki stół jak Wasz! Musimy wziąć namiary na tartak tylko tak w ogóle to mój mąż wielokrotnie ma możliwość oglądania waszego ecohouse bo będąc w pracy czesto przejezdza kolo was pozdrawiamy i czekamy na DB kolejnego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pan Kejk 30.04.2016 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2016 Ufff, od dzisiaj nie muszę Mojej przekonywać, że nasz ogrzewany prądem dom (w budowie) będzie tani w eksploatacji - słyszała na własne uszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d.i.m. 30.04.2016 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2016 wow, gratulacje! a nie można będzie potem gdzieś tego obejrzeć? na vod tvp jest na razie 1. odcinek to pewnie i 3 będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wekto 30.04.2016 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2016 Są już wszystkie dotychczasowe odcinki. W tym ten dzisiejszy, dom MAGa. EcoHouse - dom przyszłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nk 30.04.2016 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2016 Gratulacje, podziwiam wyobraźnię, plany i realizacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M.A.G. 30.04.2016 23:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2016 Się chyba rozplyniemy bardzo nam miło ze tylu forumowiczów śledzi nasze działania. Cieszymy się że mogliśmy pokazać nasz dom szerszej publiczności bo to naprawdę pokazuje że fajna architektura faktycznie nie musi kosztować 15 baniek a przy tym można spokojnie zbudować dom o śmiesznym wręcz zużyciu energii elektrycznej na jego ogrzanie. Niektórzy wiedzą z korespondencji priv że nie ma co ukrywać, to bardzo duzy bodziec i niesamowita satysfakcja kiedy to nad czym wylewało się wiadra potu zostaje docenione i pokazane milionom widzów. Dla nas to fantastyczne wyróżnienie. Jeszcze raz dziękujemy wszystkim ktorym u nas się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M.A.G. 30.04.2016 23:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2016 Nasz Eko Dom w programie Domy Przyszłości już dostępny na VOD TVP.http://vod.tvp.pl/24948254/odc-3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miloszenko 01.05.2016 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2016 Ja gratuluje przede wszystkim konsekwencji, zwłaszcza, że to nie była "typowa" budowa i wiele razy niejeden doradzał piwnice czy balkony To też taki trochę forumowy dom, bo dużo ludzi go widywało podczas budowy, a niejeden też w nim coś dłubął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 01.05.2016 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2016 @jasiek - masz racje - łezka w oku się zakręciła @miloszenko - coś w tym jest - dzięki temu forum powstają naprawdę dobre zarówno technicznie jak i miłe dla oka domy jedno mi się w filmie nie podobało - ale jestem wstanie zrozumieć "Warszawiaków" dla których to dom gdzieś tam koło Rzeszowa ponieważ na www TVP jest to napisane i nie jest tajemnica napiszmy wyraźnie - jest to dom w "dziczy" w Dzikowcu w powiecie kolbuszowskim - od taki mały lokalny patriotyzm swoją drogą Pamiętam pierwszy kontakt Andrzeja ... rozmowy .... i to jak trafił na mój dziennik przeszukując Google, tak trafił na Forum i tu już został Andrzej i Magda - od początku Wam kibicowałem ..... GRATULACJE !!! czekam na nową realizację PS. i tak oto Podkarpacie staje się za zagłębiem fajnych przemyślanych realizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aasia_ 01.05.2016 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2016 Wiedziałam! że tu będzie tłum po emisji Budowę śledzę od dawna, ale ja to się rzadko ujawniam Gratulacje, dom piękny, i super się program oglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Raptor1 02.05.2016 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2016 Program spoko ale na mój gust za dużo "lokowania produktu" co mnie interesuje jaka farba u M.A.G.-a mogłaby być na ścianie;) Jak dla mnie dom zajefajny i powinni wiecej mówić o zastosowanych rozwiązaniach technicznych ,ciekawostkach itp. Podsumowując M.A.G i jego dom zasługiwał na więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M.A.G. 02.05.2016 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2016 Niestety takie prawo rynku... ktoś musi byc sponsorem... Jeśli chodzi o rozwiazania technologiczne to powiem wam że i tak było więcej niz zakladano. Program ma zainteresować jak najszerszą publikę a zawalenie ludu informacjami o technologiach nie da tego efektu. Fascynatow technologicznych jest zdecydowanie za mało Nam się podobało. Byliśmy się że wypadniemy kiepsko a nie było źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts