szocik 13.02.2012 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 wizualizacja Nie wygodne podejscie do wc U siebie tak bym nie zrobiła - albo walisz o kant zabudowy pralki, albo jak zle staniesz to o kant umywalki. Nad wc oni maja schowane szafki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiuniam31 13.02.2012 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 tylko w zabudowie prali rezygnujemy z kosza na pranie wiec tylko pralka zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 13.02.2012 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Misiuniam, a czemu właściwie nie podoba ci sie moja pierwsza wersja z ta wanną avokado- moze z tamta cos pokombinujemy. Łazienka staje się wtedy ustawniejsza, nie masz wszystkich sprzetów na kupie, mozesz sobie pozwolić na spora umywalke, na duuuuuze lustro... No i kuchnie powiekszasz o wneke glebokości 60cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiuniam31 13.02.2012 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 juz az tak zmieniac nie moge ale zaprooonuje to jutro projektantce ma przyjechac do mieszkania na wizje lokalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 13.02.2012 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 A z jakimi zmianami się to u Ciebie wiąze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiuniam31 13.02.2012 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 z kolejnym przekonywaniem do czegokolwiek mojego M i projektantki tez . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 13.02.2012 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 z kolejnym przekonywaniem do czegokolwiek mojego M i projektantki tez . No meza to rozumiem, ale projektantki???? A co ona ci proponuje? Własnie ta wersję z wc w kącie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiuniam31 13.02.2012 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 wysłalam ci na wizualce widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 13.02.2012 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 (edytowane) wysłalam ci na wizualce widac Ta wizualka z pomarańczem to propozycja Twojej projektantki? Jesli tak to nie bardzo rozumiem czemu mnie prosiłaś o wizualizacje skoro takową posiadałaś już wcześniej (zdecydowanie bardziej profesjonalną) Zreszta nie ważne - ide spać. Przemysl sobie jeszcze raz czy nie warto zmienić troche układ w łazience. Pokaz moją propozycję pani projektantce- moze dorzuci ci do tego jakas fajna kolorystyczna oprawe i spodoba sie ona mezowi Spokojnej nocy i owocnych przemysleń Edytowane 13 Lutego 2012 przez szocik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 14.02.2012 00:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Przepraszam, że się wtrącę, ale wrzucę swoje 3 grosze. Mam identyczny układ łazienki jak misiuniam31, tylko na wprost wejścia mam jeszcze okienko i jest to wersja lustrzana. Muszę powiedzieć, że kombinowałam kiedyś z tą łazienką na różne sposoby i ciągle wracałam do takiego układu jaki jest na wizualce u misiunam, jako najbardziej optymalnego i sprawdzającego sie w codziennym użytkowaniu:-) Ostatecznie nie wyremontowałam tej łazienki, ale układ został i zdaje egzamin. :yes:Wrzucam poglądowo mój rzut http://foto3.m.onet.pl/_m/a613da282633251284819b340ff927d3,21,19,0.jpg mam nadzieję, że nie namąciłam jeszcze bardziej:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aantenka 14.02.2012 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 (edytowane) Nieśmiało stwierdzam, że w końcu nie wiem, czy ta kuchnia będzie powiększona czy nie... Jakoś nie nadążam za wymianą treści, więc się tylko wypowiem, że wizualizacja projektantki mnie się podoba. Wielkość umywalki i WC trzeba by tak dopasować, żeby było dobre dojście do WC, ale może być fajnie. Projekt szocik też ma swoje zalety, ale jeśli misiuniam31 zależy na zagospodarowaniu łazienki przy najmniejszym nakładzie pracy (czytaj przesuwaniu przyłączy i przekonywaniu innych) to propozycja projektantki jest fajna. W końcu to mieszkanie misiuniam, więc nie ma sensu przekonywać jej do rozwiązań, które najwyraźniej jej nie pasują (i Mężowi też) Myślę, że projektantka na wizji lokalnej mieszkania też coś podpowie. @Magda 34 - no w końcu się ktoś wtrąca!! I to z bardzo cennym komentarzem. po pierwsze potwierdzenie, żę takie ustawienie się może sprawdzić, po drugie - to od Ciebie więc liczy się podwójnie Edytowane 14 Lutego 2012 przez Aantenka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiuniam31 14.02.2012 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 dziewczyny ta propozycja projektantki jest ok ale geberit zaczyna sie od samej sciany i wtedy wchodzi w umywalke wg mnie nie bedzie dostepu do umywalki. zaąłczam fote z lazienki mojej sasiadki tam widac o co mi chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiuniam31 14.02.2012 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Ta wizualka z pomarańczem to propozycja Twojej projektantki? Jesli tak to nie bardzo rozumiem czemu mnie prosiłaś o wizualizacje skoro takową posiadałaś już wcześniej (zdecydowanie bardziej profesjonalną) Zreszta nie ważne - ide spać. Przemysl sobie jeszcze raz czy nie warto zmienić troche układ w łazience. Pokaz moją propozycję pani projektantce- moze dorzuci ci do tego jakas fajna kolorystyczna oprawe i spodoba sie ona mezowi Spokojnej nocy i owocnych przemysleń szocik prosiłam Cię o wizualizacje bo wizualizacja mojej projektantki jest bez tej polki ( czy jak to tam nazwac ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiuniam31 14.02.2012 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 kuchnia zostaje tak jak jest ale zlew troche bardziej w prawa strone ( trzeba bedzie pokombinowac z szafkamia ale kuchnię robimy na wymiar wiec problemu nie bedzie ) noi stolik to zmiany bo ten zaproponowany jest słaby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 14.02.2012 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 szocik prosiłam Cię o wizualizacje bo wizualizacja mojej projektantki jest bez tej polki ( czy jak to tam nazwac ) nie ma problemu Moze wczoraj troche za ostro zareagowałam - ale zmeczona już troche byłam. Przepraszam Napisz na czym staneło z łazienka, bo sama jestem ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 14.02.2012 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Wrzucam inspiracje łazienki, które być może przydadzą się Tobie, lub innym osobom . Umywalka obok wanny - u Ciebie jest za mało miejsca na tak szeroką szafkę pod spodem, ale półka nad wanną jest do wykonania. http://cdn3.urzadzamy.smcloud.net/t/photos/thumbnails/23428/lazienka_aranzacje_600x0_rozmiar-niestandardowy.jpg http://cdn25.urzadzamy.smcloud.net/t/photos/thumbnails/23426/lazienka_aranzacje_600x0_rozmiar-niestandardowy.jpg http://cdn19.urzadzamy.smcloud.net/t/photos/thumbnails/23650/lazienki_zdjecia_600x0_rozmiar-niestandardowy.jpg oraz pralka na podwyższeniu z miejscem pod spodem (na proszek, bieliznę, itd.). http://www.domideco.pl/s/auto/018c703457330d9270739b9200c54e6e_folder_entry.jpg To już pokazywałam w innym wątku, ale podoba mi się i nie wiem czy widziałaś . http://bi.gazeta.pl/im/8/10212/z10212298X.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 17.02.2012 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 No i jakie decyzje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiuniam31 09.03.2012 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 czesc dziewczyny potrzebuje pomocy w aranzacji salonu pomozecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiuniam31 09.03.2012 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 rzuty mieszknia , funkcyjny salonu i rzut sufitu a właściwie oswietlenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts