domek to ja 11.04.2012 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 jednak w panierce, tak jak pragnie moja stara. panierka musztardowa + sosik szalotkowo-bourbonowy. polecam hirsch selection, lub russell's reserve.bardzo delikatny o cudownym finiszu, wyjatkowo luxusowy i smaczny. ja zastosuje r. bo hirsza wczoraj sam wypilem. ostatnie 30g wlasnie koncze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 11.04.2012 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 (edytowane) domek to ja szkoda, że nie przemyślałeś postu amber. Nic nie wnosisz do tego wątku niestety. Jak się nie ma nic do powiedzenia to się nie odzywa. Sorki za szczerość ale tu zaśmiecasz wstawiając same zdjęcia. A szkoda bo tak się cieszyłam na ten wątek. I zglądam celem skorzystania ale niestety ostatnio (dzięki Tobie) kuuuppppaaaa. Edytowane 11 Kwietnia 2012 przez malkul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domek to ja 11.04.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 zapomnialem o zieleniznie. wlasnie koncze moj wlasny dressing. oliwka dziewicza,tamari, balsamiczny ocet,parmasan,,czosnek,szalotka,pieprz i kapary na posypke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domek to ja 11.04.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 moj dzieciaczek uwielbia z wedzonym lososiem, a ma dopiero 3 latka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domek to ja 11.04.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 o.... mniam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domek to ja 12.04.2012 04:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 domek to ja szkoda, że nie przemyślałeś postu amber. Nic nie wnosisz do tego wątku niestety. Jak się nie ma nic do powiedzenia to się nie odzywa. Sorki za szczerość ale tu zaśmiecasz wstawiając same zdjęcia. A szkoda bo tak się cieszyłam na ten wątek. I zglądam celem skorzystania ale niestety ostatnio (dzięki Tobie) kuuuppppaaaa. sorrki ale dopiero dostrzeglem. omijam czytanie wiekszosci postow. nie ma natomiast obowiazku czytania moich postow. zyj swoim smakowitym zyciem(+amber) i nie interesuj się czyms,co cie przerasta. obecnie zabieram sie za wolowine.pierz , sol i czwartkowy grill .jak widac bardzo szybko i apetycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 12.04.2012 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 piu ależ smaczniutko u Ciebie!! dzis się biorę za chałke DOMEK załóż własnego bloga i tam się produkuj piu pewnie umieściła Cie na liście niewidocznych i w ogóle nie reaguje więc to powinno Ci dać do myślenia, jeśli.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 12.04.2012 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 sorrki ale dopiero dostrzeglem. omijam czytanie wiekszosci postow. nie ma natomiast obowiazku czytania moich postow. zyj swoim smakowitym zyciem(+amber) i nie interesuj się czyms,co cie przerasta. Jedyne co mnie naprawdę czasem przerasta to LUDZKA GŁUPOTA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domek to ja 12.04.2012 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 mile baby, prosze.....macie cos apetycznego i w temacie? no dzis jak wiadomo wolowinka, ale mam obcykanego kurczka na jutro. bedzie na slodko. ps.babska powinny byc zadowolone.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domek to ja 13.04.2012 02:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 grillowany kurczak na slodko z kilkoma kroplami tabasco. moj wlasny aromatyczno-luxusowy malinowo-winny sos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.04.2012 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Miłe Panie.Tematycznie i apetycznie w tak ponury dzień przypomnę ,że można zrobić "wyprażany syr z hranolkami" , a do tego surówka z czerwonej kapusty z kukurydzą i rukolą w sosie słodko kwaśnym.Wędzonek i łososi (norweskich) już na razie dostatek po tych obfitych świętach.:rolleyes: .Rodzaj "wyprażonego syra" jest dowolny ale najlepiej smakuje mi nasz salami.Polany sosem czosnkowym plus dżem wiśniowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piosk 13.04.2012 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Hranolki=frytki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.04.2012 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Hranolki=frytki? Ależ i owszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 13.04.2012 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Hranolki=frytki? Ano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domek to ja 14.04.2012 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 schaboszczaki lekko grilowane i duszone w sosie. ach jak apetycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domek to ja 17.04.2012 02:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 tematycznie apetycznie, grillowo-kwietniowo. ny strip i porterhouse. cudowne 2 kg miesa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 17.04.2012 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Muszę koniecznie zmienić grilla.Mój z lekka rumieni mięso.:confused:.Widać co kraj to obyczaj.Takie surowa-wo-grillowe jakoś nie wchodzi mojej familii w paszę.:)Wydawało mi się ,że produkt końcowy powinien wyglądać np.tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 17.04.2012 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Tematycznie apetycznie smakuje-wygląda zapiekanka na ciabatcie ze szpinakiem i mozzarellą z dodatkiem grillowanej polędwicy wieprzowej(oczywiście z grilla elektrycznego);).Doskonały dodatek do wina Halkidiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piosk 25.04.2012 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Ja polecam ten przepis. Oryginalny, sprawdzony, prosty i dobry. http://www.mojegotowanie.pl/przepisy/obiady/gulasz_z_bananami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 26.04.2012 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Ja polecam ten przepis. Oryginalny, sprawdzony, prosty i dobry. http://www.mojegotowanie.pl/przepisy/obiady/gulasz_z_bananami Wpisałem w wujka Google przepis na łosia inny niż hamburger z łososia.Wiesz jakie mi się rekordy otworzyły ??? wpisz a zobaczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.