Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 158
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

domek to ja szkoda, że nie przemyślałeś postu amber. Nic nie wnosisz do tego wątku niestety. Jak się nie ma nic do powiedzenia to się nie odzywa. Sorki za szczerość ale tu zaśmiecasz wstawiając same zdjęcia. A szkoda bo tak się cieszyłam na ten wątek. I zglądam celem skorzystania ale niestety ostatnio (dzięki Tobie) kuuuppppaaaa. Edytowane przez malkul

domek to ja szkoda, że nie przemyślałeś postu amber. Nic nie wnosisz do tego wątku niestety. Jak się nie ma nic do powiedzenia to się nie odzywa. Sorki za szczerość ale tu zaśmiecasz wstawiając same zdjęcia. A szkoda bo tak się cieszyłam na ten wątek. I zglądam celem skorzystania ale niestety ostatnio (dzięki Tobie) kuuuppppaaaa.

sorrki ale dopiero dostrzeglem. omijam czytanie wiekszosci postow.

nie ma natomiast obowiazku czytania moich postow. zyj swoim smakowitym zyciem(+amber) i nie interesuj się czyms,co cie przerasta.

obecnie zabieram sie za wolowine.pierz , sol i czwartkowy grill .jak widac bardzo szybko i apetycznie.

4.4.jpg

Miłe Panie.Tematycznie i apetycznie w tak ponury dzień przypomnę ,że można zrobić "wyprażany syr z hranolkami" :D , a do tego surówka z czerwonej kapusty z kukurydzą i rukolą w sosie słodko kwaśnym.Wędzonek i łososi (norweskich) już na razie dostatek po tych obfitych świętach.:rolleyes::rolleyes::rolleyes: .Rodzaj "wyprażonego syra" jest dowolny ale najlepiej smakuje mi nasz salami.Polany sosem czosnkowym plus dżem wiśniowy.

• 2 weeks później...