rrmi 10.02.2012 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Polecam firme http://www.kominki7.pl Zamowilam tu drzwiczki do kominka ,obsluga fachowa , bardzo cierpliwa ceny dobre Zgodnie z ustaleniami przez telefon , realizacja blyskawiczna Wszystko pasuje jak ulal do mojego kominka , drzwiczki sa duze 95 x65 . Zrobili tez piekny ruszt . Jestem naprawde bardzo zdowolona i z wielka przyjemnoscia ta Firme polecam . Firma robi duzo wiecej niz to co ja kupowalam , warto zajrzec na strone . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mki1719508566 10.02.2012 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Ciekawy opis tylnego doprowadzenia powietrza do wkładu kominkowego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.02.2012 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Ciekawy opis tylnego doprowadzenia powietrza do wkładu kominkowego . Na tym sie nie znam ale mam w drzwiczkach takie zasuwy do powietrza , dziala naprawde super . Mnie wklad nie interesowal bo wklady czesto sa male , a ja chcialam kominek konkretny widac zreszta po wymiarze drzwiczek , dlatego murowalismy . Chociaz mysle , ze ta firma robi taki jaki sie chce , jesli chodzi o wielkosc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SalomeaZ 13.07.2016 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2016 To ja również podepnę się z pochwałą dla firmy, w której zamawiałam drzwiczki kominkowe - http://drzwiczki-kominkowe.pl/Szukałam firmy, która zrealizuje zamówienie szybko i tanio. Nie zawiodłam się, polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek.zoo 18.07.2016 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2016 Jak wielopostowy autor nie jest spamerem tak jednopostowa reklama jest zalosna do granic mozliwosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts