timel 10.02.2012 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 WitamMam pytanie, czy cena 50 zł za metr kwadratowy wykonania podłogówki z materiałem to dobra cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 10.02.2012 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 (edytowane) Całkiem niezła cena. Ja dostałem ofertę od 7 firm (do wglądu jeżeli Cię interesują) w cenie od 60 do 85 zł netto za m2 kompletnej instalacji.BTW. Innym zagadnieniem jest jakość wykonania instalacji. Interesowałeś się poprzednimi zleceniami firmy? kiedyś podobny temat był już poruszany:http://forum.muratordom.pl/showthread.php?150784-cena-za-wykonanie-ogrzewania-pod%C5%82ogowego/page2 Edytowane 10 Lutego 2012 przez bluenet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebko73 06.03.2012 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Całkiem niezła cena. Ja dostałem ofertę od 7 firm (do wglądu jeżeli Cię interesują) w cenie od 60 do 85 zł netto za m2 kompletnej instalacji. BTW. Innym zagadnieniem jest jakość wykonania instalacji. Interesowałeś się poprzednimi zleceniami firmy? kiedyś podobny temat był już poruszany: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?150784-cena-za-wykonanie-ogrzewania-pod%C5%82ogowego/page2 A co oznacza: "kompletna instalacja". Czy w cenie jest rozłożenie foli, styropianu, styropianu systemowego (tego z folią aluminiową) i czy te komponenty są w cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 07.03.2012 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 A co oznacza: "kompletna instalacja". Czy w cenie jest rozłożenie foli, styropianu, styropianu systemowego (tego z folią aluminiową) i czy te komponenty są w cenie? tak, wszystko jest w cenie, tylko takie oferty mnie interesują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polip 20.05.2012 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Odświeżę wątek, bo wydaje się bardzo przydatny w negocjacjach z instalatorami Co myślicie o takiej wycenie podłogówki? instalacja + monataż - 54zł/m2 styropian na podłogę 15cm - 25zł/m2 jastrych 8cm - 35zł/m2 Jednocześnie zachęcam do podawania własnych wycen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawko_ 20.05.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 (edytowane) 25 zł za m2 ułożenia styropianu ? Płaciłem 25 zł za m2 ułożenia folii i rurek. Materiał sam kupowałem wyszło mniej więcej 50-55 zł za m2, wszystko na Uponorze. 5 zł chcieli za m2 ułożenia styropianu, ale stwierdziłem, że drogo i ułożyłem sam z ojcem. Zajęło nam to z tydzień, wszystko ułożyliśmy i docięliśmy na tip top, trochę nerwów, bólu kręgosłupa, ale warto było. 11,50 zł robocizna za m2 wylewki z mixokreta grubość 6 cm, w garażu ok 40m2 8 cm. Materiał na wylewki kupowałem sam, wyszło mniej więcej 11-12 zł za m2. Edytowane 20 Maja 2012 przez pawko_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts