Wilbert 10.02.2012 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Witam,Mam pytanie do fachowców - czy po podniesieniu słuchawki domofonu bez wywołania (tzn. nie poprzedzonego dzwonkiem) połączenie powinno być aktywne? Mam w domu podłączony domofon tak, że jak podniosę słuchawkę to słychać w niej odgłosy z ulicy. Do tej pory użytkowałem domofony w blokach i tam takiego efektu nie było, dopiero jak ktoś zadzwonił to połączenie było aktywne.Mam unifon TK6 Wekty, co do reszty to nie wiem. Z góry dzięki Wilbert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sintel 11.02.2012 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Kiedyś miałem domofon i tego efektu (szum ulicy )nie było, potem wymienili na inny i szum ulicy był. Jeżeli to działa to co Ci przeszkadza?. Jak puszczą mrozy to mam jeszcze jeden domofon do podłaczenia, dam znać jaki sie zachowuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertsz 12.02.2012 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 To zależy od domofonu, mój też umożliwia podsłuchiwanie ulicy.Szkoda, że to taki krótki zasięg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilbert 12.02.2012 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Jak dla mnie to niestety wada. Pamiętaj, że to działa w dwie strony. A więc jak źle odwiesisz słuchawkę, albo dzieciak ją dla zabawy zdejmie, to ludzie na ulicy mogą mieć słuchowisko za darmo:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 12.02.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Jest tak jak piszesz. Mój domofon też tak ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts