Tylerr 10.02.2012 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Ktoś ma lub wie coś na ich temat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
photos 12.02.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Z Grudziadza to znam tylk Climakomfort, ale oni maja Austriackie pompy Neura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tylerr 12.02.2012 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Neuratherm - tych znam. Nadal prosba o opinie - podobno zrobili sporo instalacji w swojej okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
photos 12.02.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Może napisz jakie mają te pompy, jakie ceny, na jakich podzespołach bazuja...chyba ze dopiero szukasz i nic na ich temat nie wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tylerr 12.02.2012 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 no właśnie nie wiem - mam ich ofertę: super atrakcyjna - a pompa ich własnej produkcji - link do strony: http://www.ekodom.tfirma.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
photos 12.02.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Mam nieodparte wrażenie że oni nie są producentem tylko importerem tych pomp...Moge się mylic. Importerem wiadomo skąd. Poza tym ten ich COP to chyba tylko na podstawie pracy sprężarki wyliczony. Moim zdaniem nie osiagalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tylerr 13.02.2012 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 (edytowane) Dziś dostałem trochę więcej danych: - układ chłodniczy Alco, Danfoss wymiennik płytowy secespol sterownik Carell - typ sprężarki Copeland scroll - pompa nie posiada dodatkowej grzałki - moc grzałki zbiornika 300l 2 kw używana tylko do przegrzewu legionelli - gwarancje na poszczególne systemy: pompa ciepła 36 miesięcy, układ instalacji wew 3 lata, podłoga 10 lat i tyle. Co Ty na to ? Z tego co sprawdziłem to wszytko polscy dostawcy (poza sterownikiem) Edytowane 13 Lutego 2012 przez Tylerr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
photos 14.02.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Jeśli takie podzespoły to znaczy że jest okej, Ecopol ma bardzo podobne. Pytanie jak z solidnościa wykonania...Najlepiej gdzieś obejrzeć działającą instalację. Ecopol czy PPc Ecopower maja juz wiele instalacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tylerr 14.02.2012 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Rozmawiałem z szefem firmy - instalacji jest podobno ok 50. Mam namiar na jedna i sprawdze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaRobert 24.02.2012 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Witam,My również z mężem zastanawiamy się nad zakupem tej pompy. Czy masz może już jakieś obszernijsze info od osób, które mają już tą pompę u siebie? Będę wdzieczna za jakiekolwiek informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaRobert 24.02.2012 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Zapomniałam jeszcze poprosić o tel do Eko Domu, ten który jest na stronce nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tylerr 24.02.2012 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Mam jeden namiar ale nie mogę się wybrać forumowicz z mojej grupy budującej zebrał opinie i mówi, że jest ok - jesteście z Grudziądza więc macie najbliżej - numer to 695-936-806 - pr podziel się opinią po zbadaniu tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adimo 22.06.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 WitamCzy ktoś sprawdził tą firmę EkoDom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hydraulik_ 23.06.2012 03:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Zapomniałam jeszcze poprosić o tel do Eko Domu, ten który jest na stronce nie działa. Takie pompy:yes: Strona też zawieszona.A jak się popsuje?: :cool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adimo 03.07.2012 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 (edytowane) Byłem u nich, mam wycenę, jest bardzo atrakcyjna, podzespoły to:podzespoły sprężarka Copeland, ukł chłodniczy Alco i Danfoss,Co do jakości zapewniano mnie, że jest na najwyższym poziomie. http://ekodom-grudziadz.pl/ Edytowane 3 Lipca 2012 przez Adimo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pavosnop44 12.07.2012 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Witam wszystkichTeż mam wycene od nich, jak dla mnie najlepsza oferta jaką dostałem.wybralem ich nie tylko ze względu na cenę ale moja znajoma ma od nich pompe juz 5 rok i chwali sobie. narazie bezawaryjnie. mam wykonane Gz i Dz. za jakies 2 tygodnie przyjadą montować mi kotłownie, w tedy napiszę wiecej jeśli kogoś bedzie to interesowało.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pavosnop44 12.07.2012 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 a i jeszcze jednodowiedzialem sie rowniez ze wprowadzają nowe lepsze sterowniki, co i jak napisze w pozniejszym czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bazic 04.04.2013 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Witam. Chciałbym odświeżyć temat gdyż jestem zainteresowany ich działalnością.Czy nadal nie am nikogo, kto ma zainstalowaną pompę ciepła firmy EKO-DOM z Grudziądza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pavosnop44 12.04.2013 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Witajcie, juz prawie po sezonie z pompa ciepla eko dom, jesli ktos potrzebuje informacji to proszę pytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tylerr 14.04.2013 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Ja mam od 2 tyg.. pavosnop44 - jaki rachunek za prąd po zimie ? jaka powierzchnia ogrzewana ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts