Kodak 10.02.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Moja mama jest w trakcie remontów mieszkania. Zakupiła sobie ostatnio fioletowe meble do pokoju i uparła się na szarą podłogę. Przejechałem po wszystkich marketach w mieście, ale nic nie znalazłem, ciężko o typowo szarą podłogę:/ znacie jakieś modele? co ogólnie myślicie o szarych deskach, widzieliście gdzieś u kogoś, fajnie to wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekkur 10.02.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Moja mama jest w trakcie remontów mieszkania. Zakupiła sobie ostatnio fioletowe meble do pokoju i uparła się na szarą podłogę. Przejechałem po wszystkich marketach w mieście, ale nic nie znalazłem, ciężko o typowo szarą podłogę:/ znacie jakieś modele? co ogólnie myślicie o szarych deskach, widzieliście gdzieś u kogoś, fajnie to wygląda? Żaden problem zlecić wykonanie doświadczonemu parkieciarzowi z zamiłowaniem do wyzwań. W sumie nie jest to trudne. Deski można bejcować i lakierować lub lakierować również na szaro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekparkiet 10.02.2012 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Moja mama jest w trakcie remontów mieszkania. Zakupiła sobie ostatnio fioletowe meble do pokoju i uparła się na szarą podłogę. Przejechałem po wszystkich marketach w mieście, ale nic nie znalazłem, ciężko o typowo szarą podłogę:/ znacie jakieś modele? co ogólnie myślicie o szarych deskach, widzieliście gdzieś u kogoś, fajnie to wygląda? Proponuję [ moderowano - reklama ] ługowanie podłogi, używając ługu szarego, efekt niesamowity. Uzyskasz kolor na którym Ci zależy, jak również podłoga nie będzie "traciła na szarości" w przyszłości. Czyli podloga bedzie stabilna kolorystycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spt 10.02.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Żaden problem zlecić wykonanie doświadczonemu parkieciarzowi z zamiłowaniem do wyzwań. W sumie nie jest to trudne. Deski można bejcować i lakierować lub lakierować również na szaro. Witam... Tak jak mowi moj przedmowca Jarekkur,zaden problem zlecic wykonanie doswiadczonemu parkieciarzowi takiej realizcji Przesyłam zdjecia poglądowe z naszych realizacji,nadawanie kolorów wedlug zyczenia klientki/klientów.(dobrze jest pokazac wczesniej zleceniodawcy próbki kolorystyczne na podłodze,widzi wtedy odcien i nasycenie,nastepnie wybiera wariant który mu odpowiada)... Pozdrawiam (Po kliknieciu na foto powiekszy sie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blackout 24.04.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Ja mam w salonie takie panelehttp://images.okazje.info.pl/p/dom-i-ogrod/4599/th220/balterio-tradition-elegant-dab-wulkaniczny-664-9mm-ac4-32.jpgnie pamiętam jakiej to firmy, balterio chyba, jak się nie myślę, odcień dąb wulkaniczny - do czarnych mebli pasuje idealnie, do fioletu również, mamy fioletowe zasłony i dodatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kodak 28.04.2012 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 blackout, no te co mamie zamówiłem podobne, chyba trochę jaśniejsze, fajnie wyglądają na podłodze i są proste w utrzymaniu. Fajne takie nieoklepane brązy, na stronie sklepu widziałem nawet zielone deski, wow! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts