Aantenka 23.02.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 jako kreatywny przechowywacz ja jeszcze myślałam, że przy odrobinie sprytu, nie trzeba by zamurowywać tej wnęki 25 cm na całości, tylko np. zrobić ściankę z bloczków betonowych do zawieszenia szafek górnych i okapu i zostawić takie ok. 15 cm szczeliny idealne do przechowywania np. szczotki, wałka do malowania, może deski do prasowania, wędki itd. Zamykałoby się to wtedy na drzwiczki na zawiasach z kolorze zabudowy kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 08.10.2013 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 mozecie mi pomoc z moja kuchnia lodowka zostaje i na srodku piekarnik tez zostaje 67 litrowy ,odpada mikrofala i kaftiernik szerokosc kuchni to 651 ale tak duzej nie chce mysle ze dobra bylaby taka jak wyspa czyli 420 dlu na 120 szerokosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz1a 12.01.2015 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 (edytowane) Edytowane 12 Stycznia 2015 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts