Rafter 25.05.2002 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2002 Ta wystawa kosztuje 12 złotych od łebka.Wyrzucone pieniądze, strata czasu i nic nowego w środku.Na jakie stoisko nie podejdziecie to odsyłają do swoich pawilonów na Bartycką w Warszawie.Niech redakcja nie ma mi za złe mojej krytyki, ale nic rewolucyjnego tam nie było.Ot kilka firm które mają to co wszyscy (okna, piece, parkiety, cegły, rury, kominki itp)Pozdrawiam [ Ta Wiadomość była edytowana przez: Rafter dnia 2002-05-25 20:56 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.05.2002 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2002 Nie znam tej wystawy - ale z doświadzenia wiem, że opłaty za stoiska uiszczają firmy. Pobieranie dodatkowych opłat (nie symbolicznej złotówki za np. wc)jest dla mnie nie etyczne.Nowości i rewelacji na wystawie nie należy spodziewać.Wystawa raczej jest formą zaprezentowania towaru kompletnym laikom lub młodzieży szkolnej i pozbycia się nadmiaru wydrukowanych folderów i cenników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 26.05.2002 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2002 Ja byłem wczoraj.Wysłuchałem 2 interesujących (przynajmniej dla mnie) wykladów/seminariów na temat budownictwa drewnianego szkieletowego, ryglowego i z bali.Plusem też było nagromadzenie tylu firm w jednym miejscu, gdzie moglem dostać ofertę i foldery (w ciągu kilu godzin zebrałem pokaźną "kupkę" z różnych dziedzin.W sumie jestem zadowolony ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EM 27.05.2002 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2002 Niestety przeczytałem to poniewczasie. 100% zgodności z Rafterem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Jarol 29.05.2002 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2002 Rzeczywiście tegoroczna wystawa była niezbyt interesująca, nawet sami wystawcy marudzili ... [ Ta Wiadomość była edytowana przez: Jarol dnia 2002-05-29 15:46 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts