krzysztofuks 16.03.2012 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 A mama jest zadowolona z układu mebli i szafek? Wygodnie się pracuje na blacie? Jakie są jej wrażenia odnośnie szuflad? Twierdzi, że brakuje jej blatu, myślę, że to kwestia dostosowania się do nowego układu Z szufladami to było tak na początku: "Gdzie ja te wszystkie gary pomieszczę?!". Jak się później okazało wszystko co potrzebne zmieściło się w tych dwóch głębokich szufladach. Powyżej nich w 3 szufladzie, sztućce oraz przybory kuchenne (tłuczki, chochle, otwieracze itd.) Pan, który miał przyjechać w tym tygodniu, odnośnie blatu oczywiście zapomniał o nas, po dzisiejszej telefonicznej interwencji ma przyjechać jutro. Prócz uszkodzonego blatu, jeszcze: cargo się zacina i nie domyka, brakuje cornera do listwy blatowej, w jednej z szuflad na gary wyleciał taki okrągły patyyczek http://projektkuchni.blox.pl/resource/8_szafki_kuchenne.jpg nie mam pojęcia jak go zamontować, w szafce narożnej w dwóch miejscach są odpryski, szafki wiszące z dwoma teleskopami o mocy 60 N zamykają się bardzo ciężko (dlaczego?) facet wcześniej mówił, że się wyrobią, jednak jak było tak jest. No i kaloryfer trzeba przesunąć :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aantenka 16.03.2012 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Fajnie słyszeć, że się szuflady sprawdziły. Zobaczymy, co będzie z blatem. Powodzenia z wykonawcą, aczkolwiek w dzisiejszych czasach mało jest naprawdę rzetelnych i sensownych rzemieślników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts