Marek-B 12.02.2012 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 http://muzyka.onet.pl/newsy/pop/whitney-houston-nie-zyje,1,5024255,wiadomosc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radosław Krasowski 12.02.2012 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Właśnie przeczytałem:( , niedawno Amy Winehouse teraz Whitney Houston... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alic 12.02.2012 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Ja też dzisiaj dowiedziałam się o jej śmierci,miała rożne problemy ze swoim życiem,ale była piękną i utalentowaną osobą.Jej śmierć przypomniała mi o Michaelu Jacksonie,oboje odeszli w podobnym wieku,zostały piosenki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sabina i Grzegorz 12.02.2012 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 We always love you whitney .......!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 12.02.2012 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Cudowny, pięciooktawowy głos, wyjątkowa uroda, talent aktorski i zafascynowanie do przemysłu chemicznego oraz samounicestwienia. To musiało się tak skończyć...Wielka szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tadi1 15.02.2012 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Ach ta niezapomniana rola w bodyguard... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 15.02.2012 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Bodyguard był niestety rozbudowanym teledyskiem do "I Will Always Love You". Zapamiętany przede wszystkim za ścieżkę dźwiękową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdyla 25.02.2012 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Odchodzą najlepsi z tego świata,ale jak wiemy,sami są sobie winni,niestety. W dodatku córka Whitney także jest narkomanką,już kilkakrotnie była na odwyku. Jedno jest pewne,sława niektórym uderza do głowy, a pieniądze nie zawsze dają szczęście, jak w tym przypadku, chociaż ostatnio Whitney była bankrutem, rzekomo pożyczała po 100 dolarów od przyjaciół, zadłużyła się u innych .Co nie znaczy,że nie jest mi Jej szkoda. Szkoda i to bardzo.Cześć jej pamięci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 25.02.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Odchodzą najlepsi z tego świata,ale jak wiemy,sami są sobie winni,niestety. W dodatku córka Whitney także jest narkomanką,już kilkakrotnie była na odwyku. Jedno jest pewne,sława niektórym uderza do głowy, a pieniądze nie zawsze dają szczęście, jak w tym przypadku, chociaż ostatnio Whitney była bankrutem, rzekomo pożyczała po 100 dolarów od przyjaciół, zadłużyła się u innych .Co nie znaczy,że nie jest mi Jej szkoda. Szkoda i to bardzo.Cześć jej pamięci. a gdyby pieniądze które wydają na narkotyki, alkohol, botox i inne wydali aby zapobiec temu: http://www.ostrowiecnr1.pl/zdjecia/oryginaly/1/bieda.jpg mnie nie szkoda ani Whitney ani Micheal J. ani Kurta C. itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 26.02.2012 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 a gdyby pieniądze które wydają na narkotyki, alkohol, botox i inne wydali aby zapobiec temu: http://www.ostrowiecnr1.pl/zdjecia/oryginaly/1/bieda.jpg mnie nie szkoda ani Whitney ani Micheal J. ani Kurta C. itp... mocne zdjęcie , oj qrwa mocne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 26.02.2012 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 mocne zdjęcie , oj qrwa mocne bo qrva takie jest życie tylko idioci zamknięci w szklanej bańce zwanej Hollywood nie widzą i nie chcą widzieć tego...zresztą takie bańki są wszędzie na świecie...człowiek to najzdolniejsze ze zwierząt w samo destrukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdyla 26.03.2012 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Oj tam oj tam, każdego człowieka szkoda,a że wybrał sobie takie,a nie inne życie,to czy to nie jego wybór? Jest dorosły i sam decyduje co dla niego może być cacy,a co be. POzdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 27.11.2012 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Ale archeolog się pojawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts