gona79 12.02.2012 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 (edytowane) Witam. Długo szukaliśmy z mężem odpowiedniego projektu, po przeróbkach chyba się znalazł. Co myślicie o tym projekcie i zastosowanych przez nas zmianach:D? Bardzo proszę o opinie. W załączniku oryginały i nasze poprawki, i obrazki elewacji. Dodam, że przeciągniemy dach ciut nad taras. http://www.e-domy.pl/o,40,E_105_Nowoczesny_dom_z_czterospadowym_dachem.html?idk=all Komuś się podoba ten domek?E-105 prz Edytowane 13 Lutego 2012 przez gona79 Podnoszę;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drimliner 14.02.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Bardzo ładny domek. Widzę, że zastosowaliście dużo zmian, które mnie bardzo się podobają. Jeżeli chodzi o taras to zastosowałbym zadaszenie z płaskim dachem (najczęściej stosowane w nowoczesnych domach np. tutaj http://www.z500.pl/projekt/z183,Wspolczesny-projekt-domu-jednorodzinnego-z-prostym-w-budowie-dachem-dwuspadowym.html) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gona79 15.02.2012 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Ooooo drimliner:yes: dzięki za zadaszenie. Pasuje mi:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arinsk 27.02.2012 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Fajny domek. Ja też dzięki forum, znalazłem domek dla siebie w tej pracowni. Faktycznie nie wiele informacji o budujących. Z tego co się dowiedziałem to mają swoje projekty od zeszłego roku, stąd pewnie mało informacji. Ogólnie długo szukałem jakiegoś prostego domu, bez lukarn itp. bajerów, okapów i wstępnie wybrałem E-102 http://e-domy.pl/o,36,E_102_Nowoczesny_dom_z_garazem_dwustanowiskowym.html?idk=all. Chciałbym jeszcze dodatkowo zrobić pustkę w salonie. Co do Twojego domku to wszystko fajnie, tylko razi mnie ten wygryzek w pokoju, kosztem łazienki. Projekt oryginalny ma prostą ścianę - chyba lepiej. Ale za to pomysł na zadaszenie dużo fajniejszy niż pomysł pracowni, czyli markiza Jak zdecyduję się na zakup to założę nowy wątek. Może odezwą się jacyś budujący. Dam znać jak kogoś znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Comsala 05.03.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Witam Domek fajowy - my też się przymierzamy do jego budowy Bardzo długo szukaliśmy projektu i to chyba będzie ten. Zmiany które proponujecie są super - chyba myślimy podobnie Czy macie już zaakceptowane te zmiany przez architekta?Szczególnie w kwestii ściany miedzy kuchnią a pokojem oraz miedzy górną łazienką i schowkiem - bo to ściany konstrukcyjne chyba są.... Na jakim jesteście etapie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamel50 23.03.2013 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 ja tez zakupilem projekt z e-domy. Projekt e-121 L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geedymin 18.05.2013 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 Witam,czy ktoś buduje dom e-109. Jesteśmy zainteresowani tym projektem i chciałbym popytać nowo budujących o szczegóły.Byłbym wdzięczny za kontakt[email protected] Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwadi 07.09.2013 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Witam Czy forum jest jeszcze aktywne bo mam kilka pytań a widzę mały ruch ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts